Naar theater met begeleiding voor senioren

Zwolle – Stichting Vier Het Leven organiseert theaterarrangementen met begeleiding voor senioren die graag met een klein gezelschap op stap gaan.

Als u zich opgeeft voor een uitstapje, wordt u naar het theater (en naar huis) gebracht onder begeleiding van een vrijwilliger. Wel zo prettig en gezellig als u niet graag alleen op stap gaat of kunt. Vorig seizoen zijn veel Zwolse senioren voor het eerst met ons uit geweest. De proefperiode was een groot succes.

zaterdag 14, 20u15 De Boer’n Leu – Doar knap ie van op (revue) Odeon, V.d. Reijd 30,00

donderdag 19, 20u15 Orkest van het oosten – Wagner / Ravel / Van Gilse Spiegel 41,75

donderdag 19, 20u15 “De Koningin van Sheba” door Anne van Delft (vertelling) Verhalenboot 23,50

vrijdag 20, 20u15 Het Toneel Speelt – Op hoop van zegen (toneel) Spiegel 37,25

zaterdag 21, 20u15 Nederlands Danstheater – Déjà Vu (dans) Spiegel 37,25

Vier Het leven nodigt u uit om samen met ons voorstellingen bij te wonen van theater De Spiegel, Odeon en/of de Verhalenboot in Zwolle.

Kosten: de hierboven vermelde prijzen van het theaterarrangement zijn p.p. en inclusief 1e rang kaartje, begeleiding, vervoer, koffie/thee + drankje in de pauze.

Begeleiding: u wordt thuis opgehaald door een begeleider en rijdt samen naar het theater. Bij aankomst in het theater geniet u van een kopje koffie/thee. In de pauze kunt u nog een drankje nuttigen en na afloop van de voorstelling wordt u weer thuisgebracht.

Telefoonnummer 035 – 52 45 156 op maandag t/m vrijdag tussen 9u00 en 12u00. Voor meer informatie belt u ook met dit nummer.

U kunt tot 3 weken voor de voorstelling reserveren. Er is echter een beperkt aantal kaarten beschikbaar: wacht daarom niet te lang met reserveren!

Stichting Vier Het Leven organiseert theater- en concertbezoek met begeleiding voor senioren die niet graag alleen op stap gaan.
Een avond uit met ‘Vier Het Leven’ is samen genieten! Een activiteit bestaat uit:
• Vervoer
• Entreekaartje
• Consumptie(s)
• Gezellige begeleiding

Zie ook www.4hetleven.nl

Artikel delen:

Reageer