Jongerencafé COC heet nu Jong&Out Zwolle

Zwolle – Het jongerencafé van COC Zwolle, ExpresCjoC, gaat verder onder de naam Jong&Out Zwolle. Het café is voortaan iedere eerste vrijdag van de maand geopend van 17.00 tot 20.00 uur.

ExpresCjoC ging vier jaar geleden van start en richtte zich op homo, lesbische en biseksuele jongeren tot en met 19 jaar. Voor deze doelgroep bestonden in de regio geen mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Onderwijsinstellingen Deltion, Landstede en Windesheim, maar ook het Trutfonds ondersteunden het initiatief.
De maandelijkse cafémiddag wordt begeleid door een volwassene. Inmiddels zijn er in meerdere plaatsen in het land soortgelijke cafés ontstaan onder de naam Jong&Out, het jongerenlabel van COC Nederland. ExpresCjoC sloot zich daar vorig jaar al bij aan. Nu vervalt ook de oude naam.

De tweede verandering is het tijdstip. Jong&Out Zwolle is voortaan iedere eerste vrijdag van de maand van 17.00 tot 20.00 uur geopend, een tijdstip dat beter aansluit bij de behoefte van de bezoekers. Adres blijft Kamperstraat 17 Zwolle, entree is gratis.

Vrijdag 6 maart is Jong&Out Zwolle voor het eerst open. Dit keer staat karaoke op het programma tijdens ”Sing till you drop”. De overige thema’s zijn:

3 april                       Queens party (to get in the mood) – come in orange

1 mei                        Casino party – Maffia style

5 juni                        Holiday inn – ouders zijn welkom

4 september             Tim Burton’s Nightmare party!

2 oktober                  It’s all in the game – speltip 4: komt allen

6 november              Space feest

4 december              Summerparty met cocktailshow

Jong&Out Zwolle heeft een zomerstop in de maanden juli en augustus.


 

Artikel delen:
Reacties 2
  1. met de uitdrukking out wordt aangegeven dat men van drugs een goede trip heeft gehad. ik vind dit niet kunnen alszijnde naam voor een cafe en al helemaal niet voor zoiets als het coc


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.