Kids in Concert voor Ronald McDonald Kinderfonds

Zwolle – Op D.V. vrijdag 6 maart vindt Kids in Concert plaats ten behoeve van het Ronald McDonald Kinderfonds. Orkest De Jonge Vuurvogel en christelijk kinderkoor Tehillim verlenen medewerking aan dit concert, dat plaatsvindt in de Plantagekerk te Zwolle (Ter Pelkwijkstraat 17). Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is € 5,-.

Het orkest De Jonge Vuurvogel is een groep van ca. 35 veelbelovende musici in de leeftijd van 9 tot 13 jaar onder leiding van Albert Dam. Dit orkest is de jongere variant van het bekende jeugdsymfonieorkest De Vuurvogel uit Zwolle. Het christelijk kinderkoor Tehillim is een koor uit Staphorst dat, onder leiding van Klazien de Vos, al jaren van zich laat horen. Dit koor bestaat uit kinderen van 7 tot 14 jaar, verdeeld over twee leeftijdsgroepen. Deze kinderen zingen het hoogste lied onder begeleiding van pianiste Arina Coster.

Organisatie

Kids in Concert wordt georganiseerd door twee HBO-studenten van Hogeschool Schoevers te Arnhem. Het concert is het zichtbare resultaat van een opdracht voor het vak projectmanagement. Dankzij de sponsoring van Autorijschool Blok-Huls gaat vrijwel de gehele opbrengst naar het Ronald McDonald Kinderfonds.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.