Overige politieberichten

Zwolle – Een 26-jarige inwoner van Zwolle werd op zaterdagochtend 28 februari aangehouden op de Jufferenwal.

De man verkeerde onder invloed van alcohol en was met zijn fiets tegen een passerende taxi gereden. De man blies bij de ademanalyse op het bureau 960 ug/l. Dit leverde hem een proces-verbaal en een rijverbod van 12 uur op.

 

– Zwolle – Op de Burgemeester Roelenweg werd zaterdagochtend 28 februari een 44-jarige Zwollenaar aangehouden. De man reed in een personenauto terwijl hij onder invloed van alcohol verkeerde. Op het bureau blies hij 290 ug/l. Daarnaast bleek zijn rijbewijs verlopen te zijn. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt.

– Zwolle – Een 33-jarige inwoner van Kampen werd op vrijdagochtend 27 februari aangehouden op de Schuurmanstraat. De man reed in een auto waarvan de APK verlopen was. Daarnaast bleek de auto onverzekerd te zijn. De bestuurder, die ook nog diverse boetes open had staan, werd ingesloten op het bureau. Tegen hem werd proces-verbaal

– Zwolle – Een 16-jarige snorfietser uit Hatten werd op zondagmorgen 1 maart aangehouden op de Luttekestraat voor rijden onder invloed. De jongen reed op de snorfiets zonder verlichting. Bij de ademanalyse blies hij 195 ug/l. Dit leverde hem een proces-verbaal en een rijverbod van twee uur op.

– Zwolle – Op de A28 zijn op zaterdagavond 28 februari twee personenauto’s met elkaar in botsing gekomen. Een 62-jarige automobilist uit Anloo reed op de rechter rijstrook toen hij rechts (via de vluchtstrook) werd ingehaald door een personenauto, bestuurd door een 64-jarige inwoner van Hoogeveen. Toen deze vervolgens wilde invoegen, raakte hij de auto van de Anlooër, waardoor beiden over de kop sloegen en de snelweg aftuimelden. Een auto kwam terecht op de naastgelegen (Hermelen)weg, de ander in de sloot. Beide bestuurders konden op eigen kracht uit hun voertuig komen. De man uit Hoogeveen werd met licht hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

– Zwolle – Bij een bedrijf aan de Vechtstraat werd in de periode tussen vrijdagavond 27 februari (18.00 uur) en zaterdagochtend 28 februari (09.00 uur) ingebroken. Men kwam binnen door een deur te forceren. De buit bestond ui de inhoud van de kassa en de fooienpot.

– Zwolle – Een 21-jarige Zwollenaar werd op zondagmorgen 1 maart aangehouden op de Voorstraat. De man werd aangehouden omdat hij een portier van een horecagelegenheid een trap had verkocht. De Zwollenaar was de toegang tot het pand geweigerd en daar was hij het niet mee eens. De man werd ingesloten op het bureau. Daar werd proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

– Zwolle – Een 82-jarige inwoonster van Zwolle is op zaterdagmiddag 28 februari gewond geraakt bij een aanrijding op de Diezerkade. De vrouw wilde met haar fiets voorsorteren voor het stoplicht toen zij van achteren werd aangereden door een 23-jarige automobilist uit Zwolle. De vrouw werd met hoofdletsel per ambulance naar het ziekenhuis

Artikel delen:
Reacties 2
  1. De man uit Hoogeveen werd met licht hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd.

    Ik kan me indenken dat de man uit Anloo dat hoofdletsel heeft “aangebracht”! Je zou zo’n hufter treffen zeg!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.