Winkeldieven aangehouden

Zwolle – In een winkel aan de Veemarkt werd op zaterdagmorgen 28 februari een 41-jarige Zwollenaar aangehouden voor winkeldiefstal.

De man probeerde een fles Port weg te nemen zonder deze af te rekenen. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt. Daarnaast kreeg de man een winkelverbod voor een jaar opgelegd.

In een winkel aan de Forelkolk werd eveneens een winkeldief aangehouden. Deze man, een 23-jarige Zwollenaar, probeerde drie flessen sterke drank weg te nemen zonder deze af te rekenen. De man werd ingesloten op het bureau. Tijdens het verhoor bekende de man eveneens in november een portemonnee te hebben gestolen uit een klaslokaal van een school aan de Botlek. De man kreeg een dagvaarding uitgereikt maar werd amper een uur later wederom aangehouden voor winkeldiefstal. Ditmaal probeerde hij wederom twee flessen sterke drank weg te nemen bij een winkel aan de Assendorperstraat.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. @Koko:
  Gezien het feit dat het een fles Port betrof, zal het eerder bij de naastgelegen slijterij zijn geweest dan bij de supermarkt waar je als 4e in de rij de boel gratis krijgt.


  ⚠️ Meld

 2. Bij deze ben ik ook de 4e.
  Het is toch te gek voor woorden, opsluiten voor een week.
  Kan ie ook nooit meer de 4e zijn. 😀


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.