Lopen tegen werkstress

Zwolle – INTEND Zwolle start wegens succes in maart alweer een derde Runningtherapie-groep. Runningtherapie is een goede manier om werkstress te lijf te gaan. Tijdens de training leren de deelnemers op een makkelijke manier hardlopen in een groep, onder begeleiding van een fysiotherapeut en een coach van INTEND. Deelnemers werken aan een betere conditie en aan psychisch ontspannen, waardoor stressklachten verminderen.   

INTEND is specialist op het gebied van werkgerelateerde psychische problematiek. Het aanbod van INTEND is vorig jaar uitgebreid met Runningtherapie. De eerste trainingen waren succesvol. Deelnemers gaven na afloop van de therapie aan dat ze letterlijk in beweging zijn gekomen, grenzen hebben verlegd en weer plezier beleven. De ontspanning door inspanning en het plezier in bewegen staan centraal. De training is voor volwassenen met stressklachten. De training bestaat uit twaalf bijeenkomsten op de dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur in Zwolle. De eerste training start op 24 maart. 

Geïnteresseerden kunnen, voor aanmelding of meer informatie, contact opnemen met Karen Pullen of Kees van der Linden, 038 – 467 5 680 of k.pullen@intend.nl / k.vanderlinde@intend.nl. Informatie over INTEND is te vinden op www.intend.nl.

Artikel delen: