BrugTV nu ook in Zwolle

Zwolle – BrugTV, de televisiezender van BrugMedia uitgever van onder meer weekblad de Swollenaer, begint op woensdag 4 maart met uitzendingen in Zwolle. De commerciële regionale zender zendt al uit in Kampen, Genemuiden en Hasselt. Door het uitzendgebied te vergroten met Zwolle komt het bereik op 200.000 potentiële kijkers.

Dagelijks begint de programmering met het regiojournaal en het regionale weerbericht. Naast deze twee vaste dagelijkse programma´s bestaat de programmering uit doelgroepprogramma´s, waarin regionale onderwerpen de boventoon voeren. Vanaf 7 maart zendt BrugTV wekelijks Meinesz & Deinesz, het nieuwe programma van Zwollenaar Meine Boonstra uit, waarin Meine op geheel eigen wijze zijn visie op verschillende onderwerpen belicht. Ook het programma Hart voor Muziek, met gezellige Nederlandstalige muziek en het autoprogramma Topspeed kunnen rekenen op een vaste kijkersschare. Daarnaast ontbreken eigen producties niet, zoals Dwale met die Kale en Het speelt in de regio.

BrugTV is t zien op kanaal 54 (731,50 MHz) of op www.brug.tv. Aan deelname via het digitale tv-aanbod wordt gewerkt.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Ik zeg; aanwinst voor Zwolle! De Kabelkrant was passé, niet actueel, een hopeloze kinderlijke presentatrice en niet meer op de digitale tv te zien. Brug springt in het gat, en ik ga het met interesse volgen. Slim ook om anchor-man Meine bij de Kabelkrant weg te lokken.


    ⚠️ Meld

  2. Goede zet van de Kampenaren. Leo heeft gelijk, de kabelkrant is al 5 jaar naar een bedenkelijk nivo gezakt. Over de radio nog maar te zwijgen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.