Steunpunt Informele Zorg houdt Geheugenspreekuur

Zwolle – Steunpunt Informele Zorg houdt vanaf 6 maart elke eerste en derde vrijdag van de maand het Geheugenspreekuur. Dit is een inloopspreekuur waar u terecht kunt met vragen die te maken hebben met het geheugen of dementie.

Het steunpunt start met dit inloopspreekuur, omdat blijkt dat problemen met het geheugen vaak al eerder spelen dan dat de diagnose is gesteld. De patiënt zelf en mensen uit zijn of haar omgeving hebben vaak vragen. Daarvoor kunnen ze nu twee keer per maand terecht bij Steunpunt Informele Zorg. Een deskundige beantwoordt vragen als ‘Wat kan ik doen aan mijn geheugenklachten’ en ‘Hoe ga ik om met mijn dementerende partner’. Ook is er informatiemateriaal verkrijgbaar. Belangstellenden zijn vanaf 6 maart elke eerste en derde vrijdag van de maand tussen 11.00 en 12.00 uur welkom aan de Assendorperstraat 48 in Zwolle.

Voor meer informatie over het Geheugenspreekuur neemt u contact op met Nieske Huisman, coördinator informele zorg bij Steunpunt Informele Zorg in Zwolle: 038 – 422 52 00.

Artikel delen: