‘Adopteer een strijktalent’ officieel van start

Zwolle – Op donderdag 5 maart wordt het officiële startsein gegeven voor het project ‘Adopteer een strijktalent’. Het Britten Jeugd Strijkorkest lanceert dit unieke project tijdens hun concert in theater de Spiegel. Met ‘Adopteer een strijktalent’ wil het Britten op ludieke wijze financiële middelen werven om hun activiteiten voort te kunnen zetten. Het orkest zet hiervoor de website in van Samen maken we de Stad.

Het Britten Jeugd Strijkorkest biedt jonge talentvolle strijkers in Zwolle en de wijde regio de kans hun muzikale talenten op niveau te ontwikkelen. Bij het Britten kunnen ze zich alle facetten van het strijkorkest eigen maken, onder bezielende leiding van dirigent Loes visser. Deze broedplaats van jong strijktalent heeft uiteraard voldoende financiële middelen nodig om hun prachtige programma’s en initiatieven te kunnen blijven realiseren. Daarom kunnen bedrijven, ouders/familie van strijktalenten en alle muziekliefhebbers vanaf nu een strijktalent van het Britten Jeugd Strijkorkest adopteren en daarmee begunstiger, of met een mooi woord mecenas, worden van het Britten.

Adopteer een strijktalent.

Het Britten biedt met ‘Adopteer een strijktalent’ verschillende pakketten voor verschillende bedragen aan. Zo ontvangt een mecenas toegangskaarten voor concerten van het Britten , of zelfs een huiskamerconcert. Geïnteresseerden kunnen meer informatie  over de pakketten vinden op www.samenmakenwedestad.nl/strijktalent. Ook kunnen ze via die website hun interesse laten blijken.

Startsein

Op 5 maart geeft het Britten een concert met Zigeunerorkest Nello Mirando en Gianni Lincan. Tijdens dit concert geeft voorzitter René Luypen het startsein voor ‘Adopteer een strijktalent’ door één van de eerste mecenassen een certificaat te overhandigen. Meer informatie over het concert staat op www.hetbritten.nl.

Artikel delen: