Acteurs gezocht voor Midwinter Spooktocht in Zwolle - Foto: Zwolle Unlimited
Foto: Zwolle Unlimited

Acteurs gezocht voor Midwinter Spooktocht in Zwolle

Zwolle – Lijkt het jou leuk om mee te spelen of te figureren in de Midwinter Spooktocht in Zwolle op 17 en 18 december? Meld je dan aan als acteur/figurant bij Festivalplatform Zwolle Unlimited.

Samen met andere Zwollenaren speel je mee in een theatrale storytelling route langs de rafelranden van de Zwolse binnenstad. Volkeren in de hele wereld staan met verhalen, vuur en lekker eten stil bij de midwinterperiode, waarin de zon laag staat aan de hemel. Deze kortste dagen vormen de perfecte tijd om te genieten van spannende verhalen op geheimzinnige plekken in de historische binnenstad van Zwolle.

De Midwinter Spooktocht wordt gespeeld door professionele acteurs en gewone Zwollenaren. Verhalenvertellers nemen het publiek mee langs prachtig vormgegeven, theatrale scènes en videoprojecties.

De Midwinter Spooktocht is terug van weggeweest, nadat deze tocht in de coronajaren noodgedwongen omgebouwd moest worden tot audiotour. Nu wordt de tocht weer live gespeeld en daarbij ben jij nodig! Het wordt griezelen geblazen.

De Midwinter Spooktocht staat onder leiding van de artistieke directie van Festivalplatform Zwolle Unlimited. Dit festivalplatform organiseert jaarrond in de stad Zwolle festivals, audiotours en talenttrajecten.

  • Repetities: 26 en 27 november, 11 en 12 december (overdag) – je hoeft slechts twee dagen beschikbaar te zijn
  • Uitvoering: 17 en 18 december (hele dag)
  • Repeteren in de Zwolse binnenstad, startlocatie Festivalkantoor Burg. Drijbersingel 25

Aanmelden via: www.zwolleunlimited.nl/spooktocht

Artikel delen: