Spel Memo - Foto: Ingezonden foto
Spel Memo
Foto: Ingezonden foto

Feestelijke ingebruikneming spel Memo in Aa-landen

Zwolle – Stichting Wijkgemeenschap Aa-landen (SWA) bestond in 2020 vijftig jaar. Om dit heugelijke feit te vieren stonden allerlei festiviteiten gepland. Die konden niet doorgaan vanwege de situatie rond corona.

Het bestuur van de SWA heeft besloten om één plan alsnog uit te voeren. Als dank voor alle steun die de SWA in de afgelopen jaren heeft gekregen van de wijkbewoners, wordt hen een interactief spel aangeboden. Het spel heet Memo en is inmiddels geplaatst op het grasveld achter het Boterdiep, vlak bij de school De Twijn. De omliggende basisscholen zullen het spel tijdens de lesuren gaan gebruiken. Maar kinderen uit de wijk kunnen er ook mee gaan spelen.

Op donderdag 29 september wordt het spel vanaf 16.30 uur officieel in gebruik genomen in aanwezigheid van de wijkwethouder, mevrouw De Jong. Wijkbewoners zijn van harte welkom om hiervan getuige te zijn. Voor de kinderen is er een gratis suikerspin en vanzelfsprekend wordt er tevens gezorgd voor een hapje en een drankje voor volwassenen. Na afloop van het officiële gedeelte kan het spel uitgeprobeerd worden.

Onderstaande video geeft uitleg over het spel Memo.

Artikel delen: