FC Zwolle licht supporters na het weekend in

Zwolle – Er gaan bij FC Zwolle informatie-avonden plaatsvinden voor supporters en sponsoren van FC Zwolle in verband met het op non-actief stellen van Jan Everse.

Deze avonden vinden plaats na de arbitragezaak die trainer/coach Everse aangevraagd heeft. Na aankomend weekend zal FC Zwolle een nadere toelichting op het non-actief stellen van Jan Everse geven.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Onbegrijpelijk, juist in crisis situaties dien je als club te communiceren. Het is inmiddels 5 dagen later en het enige dat we gehoord hebben is dat er na het weekend informatie-avonden georganiseerd worden.

  Jantje en de Mug terug!


  ⚠️ Meld

 2. Wat willen ze nou dat bestuur,echt gevaarlijke aktie’s vooroorzaken.
  MOET JE NIET ACHTERAF LOPEN ZEIKEN,NIEMAND IS GROTER DAN DE CLUB
  DUS AL HELEMAAL NIET HET BESTUUR,WJ DE SUPPORTERS ZIJN HET BONZENDE HART VAN DE CLUB,DIE IN GOEDE TIJDEN EN SLECHTE TIJDEN IN WIND EN WEER
  VOOR HUN CLUB ER STAAN,NIET DIE ZIELIGE BETUURDERS,ALS WIJ MASSAAL WEG BLIJVEN DAN KUN VOLGEND SEIZOEN EEN FAISSEMENT AANVRAGEN,
  JULLIE WETEN DONDERS GOED HOE DE ACHTERBAN HIEROVER DENKEN.
  Martin moet weg 2-0 voor bestuur,maar wij zijn ook winnaars en wij gaan ook scoren
  Je moet dan niet denken aan FAIR PLAYofzo, Want ik ga mijn zuur verdiende centjes niet meer aan DIT BESTUUR SPENDEREN FC Zwolle is het bestuur maar dat kan niet !!!!!!
  En ik hebt echt zin om te scoren,maar dan moeten we wel wachten tot volgende week, want dan spelen we thuis en onze tegenstanders zitten dan lekker op Henkie Timmertribune.
  JAN EN MARTIN WEER OP DE BANK OLE OLE


  ⚠️ Meld

 3. stel je eens voor
  ——————————————————————————–
  Stel he…je bent een hooligan en zit in een rolstoel. DAn moet je met een speciale drempel ding op wielen in de trein gehesen worden. dan ga je rellen…je rolt er vrolijk doorheen en ze gooien je om of steken je banden lek.
  Sta je dan….of eventueel lig je dan.
  heb je niet aan maar wat nu als je een elektrisch karretje hebt…opvoeren…en dan maar door de meute scheuren met je boksbeugel. Moet je wel zorgen dat ze niet je banden lek steken en ze je niet kunnen omduwen.
  Uitsteeksels aan je karretje lassen. Of een hefboomtechniek dat wanneer je omvalt je zo weer recht op wordt gehesen.

  Maar wat als je je tegenstander supporter ook in een elek. karretje zit en zijn wagentje heeft gepanserd?
  of dat alle hooligans in een rolstoel zitten. dan zouden we erom lachen…toch?


  ⚠️ Meld

 4. Ja Dick hij kan het wel mooi zeggen die Sporre maar hij heeft in het verleden zelf ook de club achter zich gelaten toen het goed ging omdat Meneer Sporre voor een betere baan koos bij achmea .Als het dan een kerel was had hij ook zijn zaakjes door moeten zetten bij de club ,maar hij zal wel geweten hebben dat de toekomst niet over rozen ging bij de club


  ⚠️ Meld

 5. Zit er niet erg in Piet, maar via de media krijg ik een bijzonder goede en integere indruk van hem. Bovendien kan hij luisteren en bemiddelen, of zou FC Zwolle geen bemiddelingspoging willen?

  Overal waar hij gewerkt heeft is men lovend over hem, geloof niet dat elke voorzitter dat kan zeggen.

  Prima toch, dat hij de FC achter zich liet toen het goed ging?
  Had hij die positieverbetering moeten laten lopen dan, had jij dat gedaan?


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.