FC Zwolle aanhang belegert huis voorzitter

Zwolle – De politie heeft op de Schuttevaerkade donderdagavond 5 maart acht mannen in de leeftijd van 19-33 jaar aangehouden voor openlijke geweldpleging en vernieling.

De mannen, waarvan het merendeel afkomstig is uit Zwolle, maakten deel uit van een groep FC Zwolle aanhangers. Zij verzamelden zich op de Schuttevaerkade om bij de woning van de voorzitter van de Zwolse voetbalclub hun ongenoegen kenbaar te maken over het clubbeleid. Er werd met vuurwerk gegooid en enkele ruiten moesten het ontgelden.

Artikel delen:
Reacties 74
 1. en als wij komen
  ——————————————————————————–
  Stel he…je bent een hooligan en zit in een rolstoel. DAn moet je met een speciale drempel ding op wielen in de trein gehesen worden. dan ga je rellen…je rolt er vrolijk doorheen en ze gooien je om of steken je banden lek.
  Sta je dan….of eventueel lig je dan.
  heb je niet aan maar wat nu als je een elektrisch karretje hebt…opvoeren…en dan maar door de meute scheuren met je boksbeugel. Moet je wel zorgen dat ze niet je banden lek steken en ze je niet kunnen omduwen.
  Uitsteeksels aan je karretje lassen. Of een hefboomtechniek dat wanneer je omvalt je zo weer recht op wordt gehesen.

  Maar wat als je je tegenstander supporter ook in een elek. karretje zit en zijn wagentje heeft gepanserd?
  of dat alle hooligans in een rolstoel zitten. dan zouden we erom lachen…toch?


  ⚠️ Meld

 2. Ja, dat zijn mensen die zo boos zijn en niet lijdzaam willen toezien hoe iemand in zijn ivoren torentje hun club ten gronde richt.

  Het is jammer dat er stenen zijn gegooid maar het is begrijpelijk.

  Waarschijnlijk staat er binnenkort wel een zielig artikel van vvliet in de sensator over dit voorval. en natuurlijk zoals gebruikelijk zonder hoor en wederhoor.  ⚠️ Meld

 3. @Edwin….dat je dit begrijpelijk noemt, is de waanzin ten top. Ik ben het ook wel eens niet eens met mijn collega, buurman, ouders of de gemeente, maar om dan met stenen te gaan gooien….dat soort mensen hebben gewoon geen enkel recht van spreken.

  Maak er dan iets ludieks van, en ga met bitterballen gooien.


  ⚠️ Meld

 4. @erik
  Ja ik noem het begrijpelijk dat ze boos zijn, alleen jammer dat er stenen zijn gegooid.
  Ik had het er verkeerd opgezet.
  en idd gooi dan met bitterballen, kaas en of worst. (uiteraard niet in bevroren toestand)


  ⚠️ Meld

 5. Ik vind dit werkelijkwaar te triest voor woorden! Van “mannen in de leeftijd van 19 tot 33” zou je toch mogen verwachten dat ze zich volwassen gedragen… en dat er dan nog iemand durft te zeggen dat het “begrijpelijk” is, slaat helemaal alles!
  Of van Vliet nu gelijk heeft of niet en of je het er als supporter nou mee eens bent of niet, je gaat toch niet iemand persoonlijk aanvallen foute (zakelijke) beslissingen die hij heeft genomen!?
  Té triest voor woorden! Echt waar! Sneu!


  ⚠️ Meld

 6. Maar je gaat ook niet wachten en zitten lijden dat je club naar de kloten gaat. Dus ik begrijp ze wel! ;D Slimme aktie is het niet maar deze jongens hebben 2 dingen hun familie en Fc Zwolle. En als dat naar de kloten gaat kan je ver gaan. En die van vliet roept het ook wel over zich af >:(


  ⚠️ Meld

 7. @erik
  supporters zijn al heel lang boosop dit bestuur en de vz. Waarom? Er staan genoeg redenen en oorzaken links en recht op inetsite’s. Dit was de druppel (eigenlijk golf) die de emmer deed overlopen die al tot het randje gevuld was. Misschien vind jij het onbegrijpelijk, dat mag. En misschien vinden mensen het begrijpelijk, dat mag ook. Dat het niet in jouw straatje past, wil nog niet zeggen dat het sneu is.

  Verdiep je eens in de materie.  ⚠️ Meld

 8. Ik vind het verwerpelijk, maar tegelijkertijd snap ik dat sommige mensen tot zo’n actie komen, zonder er begrip voor te hebben overigens.

  Supporters voelen zich al jaren gekleineerd en miskend door met name Ronald van Vliet. Supporters voor wie de club hun lust en hun leven is zien dat hij hiermee speelt alsof het zijn speelbal is. We voelen ons allemaal machteloos staan in deze situatie, nu ook nog clubman Martin Reijnders op straat wordt gezet is dit voor enkelen waarschijnlijk de druppel geweest en konden zij zich niet langer inhouden. Jammer, want dit geeft de pers, het bestuur en sponsoren ineens redenen om zich tegen ons (supportersgroep) te keren in plaats van samen met ons op te trekken tegen het bestuur. Ook versterkt dit de positie van Jan Everse niet bij een eventuele arbitrage zaak. Denk na voor je iets doet!


  ⚠️ Meld

 9. Sukkels
  Met alle respect maar als die jongens maar 2 dingen hebben nl.: hun familie en FC Zwolle dan zegt dat al genoeg neem ik aan.

  Ik heb wel gehoord dat ze binnenkort te zien zijn bij het programma van Johny de Mol op Veronica: Down met Johny.

  Stelletje Mavo’ ers


  ⚠️ Meld

 10. Ik snap best dat het de druppel kan zijn, maar op deze manier roep je ook niet echt symphatie op bij de buitenwereld. Er zal inderdaad wel weer een stuk verschijnen in de Stentor, wat de algemene opinie niet ten goede zal komen. Dan kun je zeggen dat de Stentor een sensatiekrant is, maar met die soort acties roep je dat natuurlijk over jezelf af (het is per slot van rekening ook sensatie). Wees gewoon verstandig en speel het fair. De positie van het bestuur lijkt mij tóch al onhoudbaar, door op deze manier een aftreden af te dingen vind ik ronduit belachelijk. Had dan iets ludieks bedacht en de krant gehaald met een min of meer positieve actie.


  ⚠️ Meld

 11. Ja, ga even lekker moeilijk doen over een opmerking die absoluut niks met deze discussie te maken heeft… Misschien typeert het moeilijk doen over dit soort ongenuanceerde opmerkingen (die volgens mij gewoon als grap bedoelt is) wel een deel van de mensen die zich supporter noemen en begrip op kunnen brengen voor gebruiken van agressie. Wat is de volgende stap? Een meeting om elkaar in elkaar te slaan omdat er een opmerking gemaakt wordt die in het verkeerde keelgat schiet bij sommige “mavo-ers”?


  ⚠️ Meld


 12. wat een stel maloten zijn het ook… gevalletje IQ lager dan een kokosnoot… hoop dat meneer de voorzitter geen vrouw of kids op dat moment in huis had… Zeker voor kids zijn dat traumas voor de rest van hun jeugd…


  ⚠️ Meld

 13. @Edwin…als je 19-33 jaar bent en je gaat omdat je het ergens niet mee bent, met stenen gooien vind ik dat sneu ja. Bovendien doe je daarmee de zaak ook geen goed.

  van de term ‘mavo-érs’ word ik overigens ook niet vrolijk, hoewel dat misschien ook komt omdat ik zelf een mavo’er ben.


  ⚠️ Meld

 14. Ik denk dat de term “mavo-ers” vooral gericht is op het feit dat er een klassenniveau wordt aangeduid en niet gericht is op de manier van leren van sommige mensen. De meeste mensen hebben gelukkig de intelligentie om in te zien dat het slopen van iets om een doel te bereiken, geen oplossing is. In dat geval kunnen deze mensen zich vwo-ers noemen 😉


  ⚠️ Meld

 15. Ik voel me niet aangesproken hoor, maar door termen als MAVO’ers, doe je in principe op verbaal gebied hetzelfde als wat de “hooligans” met vuurwerk en stenen doen. Hoewel mijn moeder altijd zei dat schelden geen pijn doet, maar ik weet niet of ze daarin gelijk had.

  En dat maakt je verhaal zo zwak ;).


  ⚠️ Meld

 16. Die eventuele kids hebben toch al een trauma, want vvliet heeft ooit eens aangegeven (incidentje met utreg) dat als zijn kinderen klappen krijgen van een vreemde (of wie dan ook) hij zeker NIET zal terugslaan of zal proberen tegen te houden. Nee vvliet zal zijn mobiele telefoon pakken en de politie bellen.  ⚠️ Meld

 17. Logische actie toch!!!! Wie niet horen wil moet maar voelen! Die van Vliet zet onze club landelijk voor LUL! En dat is niet de eerste keer! De kerel heeft nooit van kritische zelfreflectie gehoord. Een vieze zakkenvuller is het en geilt alleen maar op zich zelf. Schande!

  ANTI BESTUUR, ANTI v VLIET!


  ⚠️ Meld

 18. Begrip of niet. Van Vliet heeft dit over zichzelf afgeroepen. Eerst supporters oproepen naar een bijeenkomst te komen. En vervolgens dit op het laatste moment aflassen. Nou lekker betrouwbaar persoon deze voorzitter. Mensen zijn boos, doe daar iets aan en maak ze niet kwaad.

  Een voorzitter moet in het belang van een club handelen. Als hij dit niet doet (zoals nu het geval is), moet hij aftreden.  ⚠️ Meld

 19. Natuurlijk is het niet helemaal netjes wat er gebeurd is. Hoef je ook niet moeilijk over te doen.
  Maar voor de mensen die dit dus afkeuren het volgende. Stel je voor dat iets waar je al jaren heen gaat of wat naast de verplichte dingen in het leven je ziel en zaligheid is en beetje bij beetje brokkelt het af. Dit door wantoestanden in de organistie en je geeft met een grote groep vele malen aan dat het een keer klaar is maar er gebeurd helemaal niks. Dan zeg ik wie niet horen wil moet maar voelen (overigens is dit een verbastering uit de bijbel dus we hebben de heer zelfs aan onze kant).

  En mocht je echt niks in je leven kunnen vinden waar je zo voor wilt gaan vraag je dan bij jezelf is af of het voor jou wel de moeite waard is om uberhaupt ’s ochtends op te staan!

  Vecht voor waar je in geloofd! We hebben het jaren netjes en ludiek gedaan maar op dit moment voelen wij ons die beroemde kat in het nauw!

  volgens mij is het tegenwoordig VMBO-ers en dan op niveau3 ofzo! maar dat geheel terzijde


  ⚠️ Meld

 20. @Edwin….wat moet Van Vliet dan doen….op de vuist gaan met 25 herrieschoppers? Kom op zeg, dan bel je toch inderdaad onmiddellijk de politie. Het is de Hulk niet ofzo.


  ⚠️ Meld

 21. Hehe eindelijk laten de supporters ook wat van zich horen. Hooligans zijn ook supporters alhoewel met stenen gooien niet zo slim is….
  Van Vliet moet niet denken dat dit met een sisser af gaat lopen!!  ⚠️ Meld

 22. Hoewel mijn moeder altijd zei dat schelden geen pijn doet, maar ik weet niet of ze daarin gelijk had.

  En dat maakt je verhaal zo zwak .

  En daar ben ik het helemaal mee eens!


  ⚠️ Meld

 23. Ik heb wel gehoord dat ze binnenkort te zien zijn bij het programma van Johny de Mol op Veronica: Down met Johny.

  Laag bij de grond opmerking, héél laag. Zeg maar niet welke opleiding jij hebt gevolgd.


  ⚠️ Meld

 24. @erik
  ff goed lezen, dan je hersens laten werken en misschien dat je dan begrijpt wat ik bedoel.
  ik bedoel iig niet dat hij op de vuist moet gaan met die SUPPORTERS. Ik had het duidelijk ergens anders over.
  Ga maar ff zoeken op inet, ik geef je wat hints, open dag en fc utreg. En dan gaat het voornamelijk over de reactie van vvliet.


  ⚠️ Meld

 25. @ jaap schaap
  Trek lekker je laarzen aan en zet die achterpoten erin, dan doe je waarschijnlijk ook nog wat je lekker vindt. Maar ga niet mensen over een kam scheren door ze mavo-ers te noemen.

  Je mag wel even met deze mavo-er komen praten als je dat wil. Kijken of je het verbaal gaat winnnen vriend.


  ⚠️ Meld

 26. Om nog even terug te komen op mijn eerdere opmerking “Mavo’ers” : dit is uiteraard niet bedoeld om te kwetsen, maar als grap. Dit kan voor sommigen natuurlijk te ingewikkeld zijn, maar bij deze verzeker ik eenieder dat het luchtig opgenomen mag worden. Dus voordat iedereen straks gewapend met kiezelstenen en klappertjes erop uit trekt gaat men liever naar de kroeg met wat vrienden om een pilsje te nuttigen. Maar denk eraan: Geniet, maar drink met mate!


  ⚠️ Meld

 27. @ jaap schaap
  Jaap schaap, bedankt voor de toelichting alleen jammer dat je nu alweer een foute conlcusie trekt! Kun je wel zeggen dat mijn reactie beperkt is en dat klopt, heb je helemaal goed gezien.

  Mijn reactie was ook alleen voor jou bedoeld en dus inderdaad beperkt om mij aan jouw niveau, wat nu een grap blijkt te zijn, aan te passen.

  Ik zal je even helpen om je leven misschien wat simpeler te maken. Laat vooral een ander conclusies trekken en denk niet na over jouw eigen aannames, je zit er namelijk erg ver naast.
  Dit scheelt jouw een hoop denkwerk en verwarring zodat tijd over blijft voor andere zaken.  ⚠️ Meld

 28. Ach ja en dat allemaal om een “spelletje” waarbij 22 (meestal) volwassen kerels achter een balletje aan lopen te rennen…

  Sorry hoor, maar dat is toch waar voetbal om gaat???
  Die heren in het veld?


  ⚠️ Meld

 29. Zo voorspelbaar allemaal.
  Dat zie toch kilometers van te voren aankomen dat primaten naar Van Vliets huis trekken.
  En dat er dan iets sneuvelt snapt toch ook iedereen.
  Van plebs verwacht je toch niks anders?
  Blijft wel een sneue bedoeling allemaal.


  ⚠️ Meld

 30. @ Chris
  Dat is een mooie genuanceerde reactie, echter hoe zou jij onze vrolijke medestrijders willen betitelen?

  Zou jij de conclusie willen trekken dat wat er gebeurd is normaal is?

  Met alle respect Chris, maar op deze manier omgaan met teleurstellingen cq. onvrede is in mijn ogen redelijk beperkt.

  Daar zal jij het zelfs mee eens zijn.


  ⚠️ Meld

 31. @ jaap schaap
  Sociaal wenselijk gedrag is het inderdaad niet alleen kan ik mij heel goed verplaatsen in dit soort acties en zal je eerlijk bekennen dat toen ik het bericht vandaag las op nu.nl dat ik het niet eens zo erg vond.

  Beperkt wil ik het niet noemen, ik zie het meer als onmacht en iedereen gaat anders met die gevoelens om. De een beukt z’n vrouw in elkaar, de ander een willekeurige op straat, weer een ander legt zich erbij neer en doet vervolgens niets en deze personen zijn naar het huis van van Vliet gegaan.

  Moet daarbij wel zeggen dat ik uit zeer betrouwbare bron heb begrepen dat er slechts 1 stenengooier is geweest en die is niet onder de mensen die op dit moment vast zitten. Deze stonden slechts in de buurt van de woning van van Vliet.


  ⚠️ Meld

 32. @Jaap Schaap

  maar wat moeten ze dan in de omgeving van het huis van Van Vliet? Laat ze naar bed gaan ofzo, op 33-jarige leeftijd…


  ⚠️ Meld

 33. @ Chris
  Ok, daar is wat voor te zeggen. Alleen, als je dan toch perse wat wil doen, vind ik de optie van Erik om met bitterballen te gooien een beter idee.

  De eerdere opmerking over het opleidingsniveau van de belagers van van Vliet slaat dan ook op het feit dat deze mensen daadwerkelijk het gevoel hebben dat ze hiet ook maar iets mee bereiken.

  Ik zou zeggen protesteer lekker bij het stadion. Gooi wat bitterballen, maar laat iemand thuis in zijn prive sfeer met rust.

  Maar ja, wie ben ik. Schijnbaar is het allemaal erg begrijpelijk en normaal.


  ⚠️ Meld

 34. @ jaap schaap
  Normaal wil ik het niet noemen, begrijpelijk wel. De zwolse aanhang loopt al een aantal jaren aan tegen de muur van arrogantie van van Vliet. Deze muur is op een normale manier niet te doorbreken omdat van Vliet er puur en alleen voor zichzelf zit. Daarom speelt Zwolle nog steeds in de eerste divisie. Van Vliet schijnt toch een goede zelfkennis te hebben door in te zien dat hij niet capabel genoeg is om als voorzitter op te treden bij een middenmoter in de eredivisie.
  Bang voor zijn stekkie en om gezichtverlies te lijden grijpt hij elke kans aan om zijn eigen positie veilig te stellen. Dat lijken mij nou niet de juiste eigenschappen voor een voorzitter van een BVO.

  Er zijn de laatste jaren toch al genoeg “ludieke” acties geweest, deze hebben echter niets uitgehaald.

  Van Vliet sprak van een onwerkbare situatie, met betrekking tot Jan Everse. Misschien willen de mensen op deze manier een onwerkbare situatie creeren voor van Vliet zodat hij eieren voor zijn geld kiest en toch vertrekt.


  ⚠️ Meld

 35. @ Chris
  Ik neem aan dat je als supportersvereniging wel andere acties kan verzinnen om je onvrede te uiten.

  Over van Vliet ben ik het wel met je eens. Ik heb begrepen dat Sporre zichzelf ook weer beschikbaar heeft gesteld. Laten we hopen dat het bestuur deze kans met beide handen aangrijpt.

  Overigens hoop ik wel dat alle commotie er wel toe gaat leiden dat Everse weer op de bank mag plaatsnemen.

  Wordt vervolgd zullen we maar zeggen


  ⚠️ Meld

 36. @ jaap schaap
  Dat is inderdaad het belangrijkste, Everse terug op de bank.

  De supportersvereniging toont in deze tot nu toe ook weinig ruggegraat. Dat verhaal van Sporre had ik nog niet gehoord echter juig ik dat van harte toe. Dat is inderdaad een man die verstand heeft op dit gebied.

  Je hebt gelijk hoor dat het niet alleen van Vliet is. Van den Belt moet ook zijn biezen pakken en doen waar ie goed in is.

  Mijn mening is dat je met Gaston Sporre, Jan Everse van Ginkel een hele goede basis hebt om FC Zwolle naar een hoger niveau te tillen.


  ⚠️ Meld

 37. Schande,dit heeft niks met voetbal te maken.
  Zeker de zogeheten harde kern,dit zijn geen mannen,maar meelopers.
  Bah vroeger toen het nog pec was,toen waren het echte mannen


  ⚠️ Meld

 38. De politie stelt extra veiligheidsmaatregelen in rondom de woning van FC Zwolle-voorzitter Van Vliet.

  Dit omdat er donderdagavond acht supporters van FC Zwolle zijn opgepakt die herrie schopten bij het huis van de voorzitter. Een groep van dertig tot veertig man stak er onder meer vuurwerk af en gooide met stenen naar het huis. Eén steen is door een ruit gegaan. Hoe de veiligheidsmaatregelen er uit zien, wil de politie niet zeggen. De supporters zijn kwaad omdat het bestuur trainer Jan Everse op non-actief heeft gezet.

  RTV Oost


  ⚠️ Meld

 39. Nog even de onofficiele reden dat de supp. ver. geen standpunt in neemt
  Ze zijn bang dat hun dartwedstrijden,
  de ezeltjeprik-competitie,
  de zakloop-marathon,
  het slappe spijkerpoepen en
  de laaste zondag-van-de-maand-ruk-contest niet meer door kunnen gaan wanneer men een standpunt tegen het bestuur in neemt.


  ⚠️ Meld

 40. aanvulling
  Dit heb ik uit zeer betrouwbare bron binnen de supportersvereniging!

  Schijnt ook dat onze voorzitter elke laatste zondag van de maand gesingaleerd wordt in het home. ;D ;D


  ⚠️ Meld

 41. @daniel derkse
  Speciaal voor jouw wat opgescharreld uit de oude doos.

  Oud-wethouder sportzaken Ton ter Bekke praatte rond middernacht nog even na met zijn vrouw, na een lange begrotingsvegadering. We schrijven 1978. Locatie: de woning van Ter Bekke aan de Cypressenlaan in Berkum. Net voor half een suist een grimmig pakketje dwars door de ruit van het huis. Twee bakstenen en een begeleidend briefje, waarin de wethouder te kennen wordt gegeven haast te maken met een verbouwing van het stadion van PEC Zwolle


  ⚠️ Meld

 42. Ranson ontkent contact met FC Zwolle
  6-3-2009 16:05:55
  Coventry City-voorzitter Ray Ranson heeft nooit met FC Zwolle gesproken over een samenwerkingsverband.

  Dat stelt de voorzitter van de Engelse Championship-club in een gesprek met RTV Oost. De preses ontkent elke vorm van contact met FC Zwolle of met Henk van Ginkel, die afgelopen week bevestigde dat er plannen zijn om FC Zwolle te laten participeren met enkele investeerders achter de club Coventry City. Ook over het stallen van enkele spelers bij de eerstedivisionist, liet Ranson niets los.

  Niet echt ter zake maar wel een vreemde ontwikkeling!!!  ⚠️ Meld

 43. Dit is nou een staaltje van RIOOLjournalistiek.
  Toevallig het interview gezien?
  Mijn bloed begon te koken, wat een amateuristisch interview.


  ⚠️ Meld

 44. Als je het intervieuw van Ranson op tv oost mag geloven dat er geen enkel contact is geweest met Zwolle of van Ginkel dan kun je zien hoeeen zaakje het allemaal is .Everse is goed bevriend met van Ginkel met die zijn verhalen waar niks van klopt proberen ze de aanhang op hun hand te krijgen.Ik vind dat het hele zaakje op non actief moet en de gemeenmte er voor zorgt dat er een betrouwbaar bestuur en traner/coach komen .


  ⚠️ Meld

 45. @piet. lees ff het artikel op fczwolle.org

  Je dacht toch niet echt dat ze in deze tijd van inet een mobiele telefoons onwaarheden gaan vertellen??
  Het is gewoon een slecht interview, totaal niet doorgevraagd of iets dergelijks.
  Het is gewoon van dezelfde kwaliteit als de rioolpers van de sensator  ⚠️ Meld

 46. De belagers van FC Zwolle-voorzitter Van Vliet zijn weer op vrije voeten.

  Ze moeten zich binnenkort voor de rechter verantwoorden. De 8 mannen worden beschuldigd van openlijke geweldpleging. Een groep van zo’n 50 mensen voerde afgelopen donderdag actie bij het huis van de voorzitter. Ze eisten het aftreden van het bestuur en willen dat de op non-actief gezette trainer Everse onmiddellijk terugkeert. Bij die actie sneuvelde een ruit en werd met vuurwerk gegooid.

  RTV Oost  ⚠️ Meld

 47. is dat zo admin?

  graag even je bron vermelden? Heb nergens gelezen dat hier een rechtzaak van gaat komen namelijk.

  ===========

  Aangepast  ⚠️ Meld

 48. Ohja, de politie sluit niet dat er meer aangehouden worden….right, dan laat je nu ook je hoofdverdachten gaan ja.
  Storm in een glas water?Mwah, als Ronald zij spullen pakt is er toch nog iets moois hier uit gekomen.


  ⚠️ Meld

 49. ‘Van Ginkel leidt investeerder Ranson naar NEC’
  Geschreven op maandag, 9 maart om 22:15

  Ray Ranson gaat mogelijk toch geld pompen in een Nederlandse voetbalclub. Na de ??bitterballen-affaire?? bij FC Zwolle ontkende de Engelse zakenman nog dat hij van plan was om te investeren in de eerstedivisionist, maar Voetbal International weet dat dit wel degelijk in de planning lag. Henk van Ginkel zou Ranson nu naar NEC willen leiden.

  De naam van Ranson verscheen begin deze maand plotseling in de Nederlandse kranten na het ontslag van Jan Everse bij FC Zwolle. Volgens de trainer wilde een Engelse investeerdersmaatschappij de eerstedivisionist overnemen, op voorwaarde dat het bestuur zou opstappen. De leiding zag dat volgens Everse echter niet zitten en besloot daarom om afscheid te nemen van de trainer. Everse en spelersmakelaar Van Ginkel zouden een belangrijke rol gaan spelen in het bijzondere project.

  In De Stentor ontkende Ranson alle betrokkenheid, maar na het bestuderen van de correspondentie concludeerde Voetbal International dat de voorzitter van Coventry City wel degelijk plannen heeft om een Nederlandse club financieel bij te staan. Spelersmakelaar Van Ginkel zou de Engelsman daarom naar voren willen schuiven bij NEC, de huidige nummer negen van de Eredivisie. Het is niet bekend hoe de Gelderlanders hier tegenover staan.  ⚠️ Meld

 50. Mensen kijken nogal verschillend tegen hooligans aan. Hebben we hier ook in andere topics kunnen lezen. Dit spande toch wel de kroon vond ik (van VK-Opinie):

  Een behoorlijk Cultuurverschilletje:

  PVV stemmer schreef op 09-03-2009 22:26:

  […] Het spijt me, maar van mij mogen alle voetbal-hooligans, dus ook de Marokkaanse, door hun knieen geschoten worden. Ik kan er zelfs mee leven als een verdwaalde kogel in een schedel belandt. […]

  Paul Groot schreef op 09-03-2009 22:34

  Na een uiting van zo’n walgelijke instelling, rest mij niet anders dan de “discussie” te stoppen. Ik ga niet discussiëren met mensen met zulke gestapo gedachten.

  ****  ⚠️ Meld

 51. @ Ramon, op 9 maart 2009 om 22:43

  Hoorde het Johan-3 net zeggen in VI. Verder heb ik niet gekeken, zo boeiend is dat geleuter over voetbal niet. Kunnen we zelf met een paar man vast beter.


  ⚠️ Meld

 52. Het Openbaar Ministerie gaat niet over tot vervolging van de belagers van oud-FC Zwolle voorzitter Van Vliet.

  Begin maart werd bij Van Vliet een raam ingegooid door supporters van FC Zwolle die wilden dat hij opstapte. De supporters waren boos op de voorzitter, omdat het bestuur trainer Jan Everse op non-actief had gesteld. Ook maakten de supporters zich schuldig aan openlijke geweldpleging. Het OM krijgt het bewijs tegen de verdachten niet rond.

  RTV Oost


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.