Man uit Zwolle door messteken verwond

Zwolle  – Bij een woning aan de Leliestraat in de Zwolsde wijk Assendorp is vrijdagavond een 23-jarige Zwollenaar gewond aangetroffen.

De man werd gevonden met diverse messteken in zijn bovenlichaam en is daarop naar het ziekenhuis vervoerd. De Leliestraat is voor een periode afgesloten geweest voor al het verkeer. De omgeving van de woning werd afgezet met lint. Over de oorzaak van de steekpartij kan de politie IJsselland nu nog geen mededelingen doen. Ook is nog niet bekend wie de dader is.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Persbericht
    Voor een woning aan de Leliestraat werd vrijdagavond 6 maart na een melding even na 20.00 uur een 24-jarige man aangetroffen met steekwonden op zijn ontblote bovenlichaam. De politie steld een onderzoek in naar de toedracht van dit incident. De man, die geen vaste woon- of verblijfplaats heeft, werd voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleken de verwondingen mee te vallen. Na behandeling werd de man voor nader onderzoek overgebracht naar het politiebureau. Inmiddels is bekend dat de man in verwarde toestand zichzelf heeft verwond.    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.