VO-Markt voor Zwolse basisschoolleerlingen en ouders

VO-Markt voor Zwolse basisschoolleerlingen en ouders

Zwolle – Basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8, ouders en verzorgers kunnen kennismaken met alle scholen voor voortgezet onderwijs (VO) in Zwolle tijdens de VO-Markt. Deze vindt plaats op woensdag 26 oktober in het Centre Court van het Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10.

De VO-markt is de start van het voorlichtingsseizoen. Leerlingen, ouders en verzorgers kunnen zich alvast oriënteren en bepalen aan welke bijeenkomsten ze dit najaar en begin van het nieuwe jaar willen deelnemen. Op de Zwolse VO-Markt zijn alle Zwolse VO-scholen vertegenwoordigd en zij zullen school-specifieke informatie verstrekken. Tevens is er de mogelijkheid om een presentatie met algemene informatie over het voortgezet onderwijs bij te wonen.

Al deze informatie wordt doorlopend gegeven, bezoekers kunnen op 26 oktober tussen 16.00 uur en 20.00 uur langskomen. Voorafgaand aan de VO-Markt ontvangen leerlingen van groep 8 de Zwolse Scholengids. De gids kan worden gebruikt als voorbereiding op het bezoek aan de markt. De Zwolse Scholengids is samengesteld door de scholen die ook op de VO-Markt aanwezig zijn.

Meer informatie staat op de website www.zwolse-vo-markt.nl. Op deze site staat ook de voorlichtingskalender: een overzicht van alle voorlichtingsmomenten die het komende schooljaar gaan plaatsvinden. Vanaf half oktober zijn de Zwolse Scholengids en de voorlichtingskalender online beschikbaar.

Twee tips voor bezoekers van de Zwolse VO-Markt: Kom gezien de verwachte drukte op de fiets en tussen 18.00 en 20.00 uur want dat is de rustigste tijd.

Artikel delen: