Grote Sinterklaasactie Zwolle weer van start

Zwolle – Het is weliswaar nog lang geen 5 december, maar de Grote Sinterklaasactie Zwolle is alweer opgestart. Vorig jaar vond de actie door corona in aangepaste vorm plaats, natuurlijk wel met de bekende zwaaipieten. Het werd een succes dankzij de gulle giften van vele Zwollenaren en bedrijven.

De organisatoren hebben bij de vorige actie met man en macht gewerkt om veel kinderen een bijzondere sinterklaasavond te bezorgen. De sinterklaasactie wordt nu weer gehouden zoals in voorgaande jaren, zodat er nog meer cadeaus ingezameld kunnen worden. En daar gaat het de organisatoren om. Dit jaar hebben ze de hulp van Zwollenaren nog harder nodig om aan alle vraag te kunnen voldoen, want er zijn dit jaar meer gezinnen met kinderen die op de sinterklaasactie een beroep moeten doen.

Met uw hulp wild de actie elk kind Sinterklaas laten vieren. Ze willen geen geld maar vragen inwoners van Zwolle om een gift te doen in de vorm van een of meer cadeaus. Zodat gezinnen met kinderen die net boven of onder bijstandsniveau leven of gezinnen die financieel om wat voor reden dan ook de kinderen geen cadeaus kunnen geven, toch een fijn sinterklaasfeest beleven.

“Het is toch sneu dat er kinderen zijn die op school komen en andere kinderen horen vertellen over pakjesavond en jij kunt niks vertellen over Sinterklaas,” zegt de organisatie van de sinterklaasactie.

Ze vragen Zwollenaren en het bedrijfsleven om cadeaus te doneren zodat elk kind in Zwolle een heerlijk sinterklaasavondje krijgt. ”Laat een kind niet naast de pakjesboot vallen!”

Op Facebook @sinterklaasactiezwolle staat meer informatie. Voor vragen kun je mailen naar: sinterklaasactiezwolle@outlook.com

Inleverpunten cadeaus

Mulertkamp 4, Zwolle-Zuid

Eerdelaan 31, Stadshagen

Ruiterlaan 16, Engelse Werk

Fivel 57, AA-Landen

De inleverpunten zijn het hele weekend geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Doordeweeks ’s avonds van 18.00 tot 21.00 uur.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)