Aanhoudingen voor mishandeling en bedreiging

Zwolle – De politie heeft in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 maart twee mannen uit Zwolle (27 en 30 jaar) aangehouden voor mishandeling. Zij zouden bij een vechtpartij op straat een 18-jarige man uit Zwolle, in zijn gezicht hebben geslagen.

De 27-jarige man ging er in eerste instantie vandoor, maar kon door bike-agenten worden aangehouden. De 30-jarige man werd in een horecabedrijf aangehouden. Hij bleek echter geen klappen te hebben uitgedeeld en werd heengezonden. Tegen de 27-jarige man is proces-verbaal opgemaakt.

Aan het Maagjesbolwerk werd in de nacht van zaterdag 7 op zondag 8 maart een 25-jarige Zwollenaar aangehouden voor bedreiging. Hij kreeg een bon voor wildplassen. Daar was hij het niet mee eens en liet dat blijken door de politiemedewerkers met de dood te bedreigen. De man werd overgebracht naar het politiebureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Een 21-jarige man uit Amsterdam die niet wilde voldoen aan een bevel/vordering zich te verwijderen werd zondagochtend 8 maart aangehouden op de Jufferenwal. Hem werd meerdere keren gezegd dat hij moest vertrekken, maar hij bleef hinderlijk aanwezig. Toen hij probeerde een politieman van achteren aan te vallen, was de maat vol en kon hij mee naar het bureau. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Tijdens een verkeerscontrole op zaterdagavond zijn bekeuringen uitgereikt voor de volgende overtredingen: mobiel bellen achter het stuur (2x), niet dragen gordel (1x), niet werkende verlichting (2x), geen helm dragen (2x) en rijden in strijd met geslotenverklaring (1x).

Bij een verlichtingscontrole in de binnenstad werden zaterdagavond twaalf fietsers bekeurd.

Artikel delen:
Reacties 2
 1. “Hij bleek echter geen klappen te hebben uitgedeeld en werd heengezonden.”
  Je zou verwachten dat er dan ook excuses aangeboden worden en dat hij thuisgebracht wordt 8)


  ⚠️ Meld

 2. Je zou verwachten dat er dan ook excuses aangeboden worden en dat hij thuisgebracht wordt

  Waar rook is, is vuur. Hij had tenminste de politie kunnen bellen als hij ziet dat zijn maat of kennis iemand in elkaar rost.
  Moet de politie ook excuses gaan aanbieden als blijkt dat je tijdens een alcoholcontrole niets hebt gedronken? Kost je toch zo weer 5 minuten eigen tijd.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.