Lof voor Mary Had a Little Band

Zwolle – Mary Had a Little Band trad zondagmiddag op tijdens het maandelijkse evenement in Assendorp, Muziek in de Tent. Met een sfeervol optreden, met intieme luisterliedjes afgewisseld met sterke alternatieve pop, was het optreden succesvol. Met een aangenaam voorjaarszonnetje erbij was het wederom goed toeven op het Assendorperplein.

Mary Had a Little Band is de band rondom singer/songwriter en pianiste Marianne Oldenburg en haar little bandleden Otto de Jong (drums), Laurens Knoop (bas) en Tobias Kerkhoven (gitaar). Ze ontmoetten elkaar op het conservatorium in Zwolle en in september 2007 wordt Mary Had a Little Band geboren. Een jonge band met goed op elkaar ingespeelde muzikanten. Het afgelopen jaar heeft de band een goede start gemaakt. De band behaalde onder andere de tweede prijs in de categorie pop/rock van de bandcompetitie de Oogst van Overijssel. De jury was zeer te spreken over de band en noemde de liedjes ,,puur en volwassen” en het samenspel tussen de bassist en drummer zelfs ,,opvallend goed”. De band werd dubbel beloond toen Otto werd uitgeroepen tot beste drummer.

Wegens succes op ongekendtalent.nl kreeg Mary Had A Little Band airplay op radio 2 bij het programma Volgspot (NCRV). Het nummer Cerulean Sky werd omschreven als muzikaal sterk en verrassend, vertolkt door een zangeres met een aangename, warme stem.

Met deze en vele andere mooie woorden in het achterhoofd gaat de band verder. Mary Had A Little Band gaat nog veel van zich laten horen!

Artikel delen:
Reacties 4
  1. ja was goed inderdaad. Susan Vega-achtig. Breekbaar mooi. Jammer dat het net wat te koud was; had meer publiek verdiend.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.