Carnaval 2018 - Foto: Arjan Mazee
Carnaval 2018
Foto: Arjan Mazee

Sassendonkse Zittingsavond op vrijdag 11 november

Zwolle – De Sassendonkse Zittingsavond zal in het jubileumjaar (6 x 11) op vrijdag 11 november in de Nieuwe Buitensociëteit plaatsvinden. Na twee jaar gedwongen afwezigheid kan weer worden losgegaan.

Het succes van de vorige jaren kan eindelijk worden voortgezet. Heel feestvierend Sassendonk is daarvoor nodig, want carnaval vier je met zijn allen. Daarom wordt samen afscheid genomen van ‘hattrick’-Prins Willem van Bourgondië en zijn adjudanten Paturain en Boursin. Nog belangrijker is de vraag: wie worden de nieuwe Stadsprins(es) van Sassendonk en Prins(es) der Eileuvers in dit jubileumjaar? De spanning stijgt in Sassendonk.

De dresscode in dit jubileumjaar is natuurlijk ‘in het netjes’. Het wordt gewaardeerd als iedereen in smoking of ‘in het lang’ komt. Vorig jaar was de zittingsavond al compleet uitverkocht en er zal in principe geen kaartverkoop meer worden gestart. Een kaartje van vorig jaar is nog steeds geldig, zo meldt de organisatie. Ook de verstrekte muntjes zijn nog geldig en goed nieuws is dat ze met de huidige inflatie in waarde zijn meegestegen. Het programma is gereed en garandeert een avond vol plezier.

Artikel delen: