Invordering rijbewijs

Zwolle – Op de IJsselallee werd zondag 8 maart het rijbewijs ingevorderd van een 23-jarige automobilist uit Zwolle.

Hij reed 126 km/u (gecorrigeerd) in plaats van de toegestane maximumsnelheid van 70 km/u. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. Snelheid
  Goede actie. Alleen weer jammer dat het een incident en geen regelmaat om hard rijdende bestuurders te bekeuren. Deze jongeman reed 80 % te hard. Maar het voorjaar is weer losgebarsten en de bromfietsen scheuren je weer voorbij met 60 km. / uur = 100 % te hard. Wat te denken van de automobilisten in 30 km. zones. dat is w.s. nog erger. Cruciale vraag: Waar schuilt het grootste gevaar? Wie loopt het meeste letsel op? Wat kunnen wij er aan doen om het te voorkomen?
  Ik ben bezorgd. In Zwolle blijven verkeerscontroles prikacties. En meestal op het verkeerde moment en op de verkeerde plaats.
  Hoe vaak ziet of ondervindt u een controle ’s morgens naar uw werk/school? en ’s avonds op de weg terug?
  Weer iets om over na te denken aan het begin van deze week.


  ⚠️ Meld

 2. De ene 30 km-zone is de andere niet. Op een weg als de Commissarislaan zal men minder snel 30 rijden dan een straat met veel geparkeerde auto’s en huizen direct er aan.

  Over de IJsselallee; 126 is wel erg hard (135 op de teller minstens), maar van rond de 100 hoef je niet meer op te kijken.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.