Voetballer Meijntjes wordt tevens teammanager

Zwolle – Jurian Meijntjes combineert vanaf komend seizoen zijn actieve spelersbestaan bij voetbalvereniging Berkum met de rol van teammanager van het eerste elftal.

De 30 jarige Berkumer volgt hiermee Hendrik Jan Hüzen op. Hüzen gaat komend seizoen aan de slag als bestuurslid bij zijn jeugdliefde sv Nieuwleusen. Meijntjes maakt al vele seizoenen deel uit van de eerste selectie van Berkum. De technische leiding van de club ziet in hem een uitstekende coördinator van alledaagse zaken rondom het eerste elftal. Bestuursgroepvoorzitter Wielink: “Jurian is op een uitermate prettige wijze een bepalende persoon binnen de spelersgroep. Met zijn leeftijd, ervaring plus persoonlijkheid is hij voor ons uiterst geschikt om vanaf komend seizoen die twee functies te combineren.”

Meijntjes ziet ook uit naar zijn nieuwe taak. “Voorlopig concentreer ik mij op het voetballen. Deze groep kent zijn verantwoordelijkheden. Verder is het van belang dat de groep iets van de teammanager aanneemt wanneer dat nodig is. De groep en het bestuur erkennen dat dit in mijn geval aan de orde is. De groep staat achter deze keuze.”

Artikel delen:
Reacties 9
 1. Is mischien beter want dat geschop van hem zijn we ondertussen wel zat. Senior kan nu ook zo vanuit de FCZ bussinesclub door gratis innemen bij Lambert en Co.


  ⚠️ Meld

 2. Is van Oostrum daar geen trainer????
  Vreemde jongens die berkumers vroeger iemand heel veel plagen en pesten en nu samen met hem werken???


  ⚠️ Meld

 3. Goed initiatief en mochten zij dit jaar overleven in de hoofdklasse dan zie ik ze volgend jaar in de middenmoot meedraaien. De club floreert als nooit tevoren op alle fronten. Hulde aan de voorzitter.


  ⚠️ Meld

 4. De club floreert als nooit tevoren op alle fronten. Hulde aan de voorzitter.

  Als het maar niet teveel op een profclub gaat lijken met al die Bobo’s die niet in de clubhuis komen maar in de “sponsor” kantine blijven….gratis BUIZEN.


  ⚠️ Meld

 5. ja daar boven bij dat sponsorhok cq tribune lopen ze het vuur uit de sloffen voor een gratis consumptie.
  Ook gezellig ogende gastdames daarboven.
  Hopenlijk daar geen bitterballenincident straks, de volle schalen en potten bier gaan wel rijkelijk in het rond dus wie weet.


  ⚠️ Meld

 6. Hopenlijk daar geen bitterballenincident straks…

  Komt nog wel meerdere…… supporters klagen er over.

  Je kunt niet zonder sponsers en vv Berkum heeft dat zeer goed voor elkaar…maar vergeet je supp. niet na de wedstrijd.

  Maar als ras Berkummer ben ik zeer trots op deze club met zoveel eigen spelers en dat is een verdienste van het beleid die gevoerd wordt…..”chapeau” of niet Joop.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.