Open dag Nieuwe Haven

Zwolle – Nieuwe Haven, onderdeel van Woonzorgconcern IJsselheem, houdt zaterdag 21 maart open dag. Tijdens de landelijke Open dag van de Zorg kunnen belangstellenden deze nieuwbouwlocatie in de Zwolse wijk Kamperpoort van binnen bekijken en kennis maken met de ouderenzorg. Daarnaast zijn er voor werkzoekenden tal van vacatures. Als klap op de vuurpijl is er om 14.00 uur een kort optreden van Harm Wolters. De open dag wordt van 11.00 uur tot 16.00 uur gehouden.

De Open dag van de Zorg is er om belangstellenden kennis te laten maken met wonen en werken in een zorginstelling. Nieuwe Haven organiseert verschillende activiteiten om duidelijk te maken wat de locatie allemaal te bieden heeft. Zo kunnen kinderen onder andere helpen in de keuken met een bakactiviteit, is er gelegenheid voor een handmassage en wie zin heeft om actief te zijn, kan meedoen met de fitgym of jeu de boules.

Informatiestands

Wie op zoek is naar een baan is in de zorg, vakantiewerk of zich wil aanmelden als vrijwilliger is van harte welkom bij de informatiestands die op de locatie aanwezig zijn. Geïnteresseerden die zich afvragen of ze geschikt zijn om in de zorg te werken, kunnen een kleine test doen. Ook zijn er medewerkers aanwezig om vragen over zorg te beantwoorden.

Nieuwe Haven is te vinden aan de Burgmeester Vos de Waelstraat 1 in Zwolle.

Artikel delen: