ESF-project voor Zwols ICT Kenniscentrum

Zwolle – Aegolius ICT Kenniscentrum gaat landelijk Officetrainingen voor rij-instructeurs verzorgen. In het kader van het ESF-project voor algemene opleidingen heeft opdrachtgever Stichting Scholingsfonds Verkeersopleidingen deze  aanbesteding gegund aan de nieuwe Zwolse ICT-opleider. Op donderdag 19 maart wordt de overeenkomst door beide partijen officieel ondertekend.

Aegolius ICT Kenniscentrum is gespecialiseerd in kennisimplementatietrajecten en biedt een grote diversiteit aan leervormen: van individuele tot klassieke lesprogramma’s en trainingen, van zelfstudie tot open roosters. Het bedrijf zal in opdracht van Stichting Scholingsfonds Verkeersopleidingen (SSV) in het hele land aan leden van  BOVAG Rijscholen  (en SSV-leden) Officetrainingen geven. ‘Wij zijn heel blij met deze gunning’, zegt directeur Akram Adham van Aegolius. ‘Hieruit blijkt dat de combinatie van ervaring, ambitie en onze visie op kennisimplementatie organisaties aanspreekt.’ Aegolius is samen met Landstede opgericht en biedt korte intensieve opleidingstrajecten op maat op het gebied van ICT.

Het team bestaat uit ervaren en enthousiaste professionals. Ieder heeft zijn eigen specialiteiten en hierdoor kan aan alle opleidingsvragen invulling gegeven worden. De senior docenten hebben ruime ervaring op het gebied van kennisimplementatie en doen voortdurend meer ervaring op bij de diversen trajecten die zij als consultant doorlopen bij uiteenlopende organisaties.

De SSV is opgericht door BOVAG en FNV Bondgenoten. In het bestuur zijn verder FNV Zelfstandigen, CNV Bedrijvenbond en De Unie vertegenwoordigd. De SSV heeft tot  doel om  met behulp van het Europees Sociaal Fonds de kwaliteit van opleidingen in de sector te stimuleren en de inzetbaarheid van werknemers in de sector te bevorderen.

Artikel delen: