Informatieavond op nieuwe Deltioncampus

Zwolle – Op maandagavond 16 maart van 18.00 – 21.00 uur opent het Deltion College haar deuren voor aankomende studenten. De informatieavond vindt plaats op de nieuwe campus aan de Mozartlaan 15 te Zwolle. Alle 450 opleidingen zijn op deze avond vertegenwoordigd.  

Op de informatieavond kunnen aankomende studenten zich oriënteren op hun vervolgstudie. Ze kunnen meer informatie krijgen over de inhoud van de opleidingen en het beroepenveld dat daarbij hoort. Bijvoorbeeld over de opleidingen die alleen het Deltion aanbiedt in een groot deel van Noord en Oost Nederland. Denk aan de opleiding voor opticien, artiest, grafimedia, oriëntatiejaar landmacht, luchtvaartdienstverlening, international business studies, bedrijfsautotechniek, timmerkracht, luchtvaarttechniek, zeevaart, woninginrichting & design en motorfietstechniek.

Het Studenten SuccesCentrum is beide dagen geopend. Dit is het loket van Deltion voor informatie over bijvoorbeeld studiefinanciering, buitenlandstages, begeleiding bij dyslexie en andere aan de studie gerelateerde zaken.

Binnen de Deltioncampus hebben alle onderwijsclusters hun eigen gebouw met faciliteiten die gericht zijn op hun eigen opleidingen. De gebouwen zijn met elkaar verbonden door de centrale boulevard, waar studenten van verschillende opleidingen elkaar kunnen ontmoeten. Hierdoor biedt Deltion een uitdagende leeromgeving, met ruimte voor persoonlijk contact, goede begeleiding en individuele aandacht. Praktijkgericht onderwijs vormt het uitgangspunt.

Artikel delen: