Nominatie voor Bevrijdingsfestival Overijssel

|   Laatste wijziging

Zwolle – Het Bevrijdingsfestival Overijssel is genomineerd voor een Maatschappelijke Stage Award (MaS Award). Dat is gisteren bekend geworden tijdens de Maatschappelijke Stage Netwerkconferentie. De uitreiking van de awards vindt plaats op 27 maart tijdens MaS Sensation De Party in Outland in Rotterdam.

In 2011 moeten alle jongeren tijdens hun middelbare schooltijd kennis maken met en bijdragen aan de maatschappij door en maatschappelijke stage te vervullen. De MaS Awards worden georganiseerd in het kader van de nieuwe wet die in 2011 ingevoerd wordt, die stelt dat alle leerlingen in het voortgezet onderwijs verplicht een maatschappelijke stage volgen. Door de Maatschappelijke Stage Award uit te reiken hoopt de overheid meer bekendheid te genereren onder stagebieders, scholen, stagemakelaars en scholieren. Zwolle loopt op dit gebied voor op de gemiddelde gemeente. Het Bevrijdingsfestival Overijssel is reeds drie jaar stagebieder voor maatschappelijke stages voor Zwolse scholieren. In de afgelopen drie jaar heeft het Bevrijdingsfestival zich ontwikkeld tot een belangrijke en interessante maatschappelijke stagebieder.

Het bevrijdingsfestival in Zwolle is één van de 5 genomineerden voor de award in de categorie ‘stagebieders’. De jury olv Marja van Bijsterveldt (staatssecretaris van het ministerie van OCW) bepaalt wie de uiteindelijke winnaars zijn. Tijdens MaS Sensation De Party overhandigt ex-TMF vj Valerio de awards aan de winnaars.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

7 gedachten over “Nominatie voor Bevrijdingsfestival Overijssel”

  1. Daar ben ik het helemaal mee eens Dick. Ook dit jaar heb ik januari alweer vrij gevraagd voor 5 EN 6 mei. (want hoewel 5 mei de mooiste dag is van het jaar, hoort 6 mei bij de slechtste ;))

  2. Vraag
    Hallo,

    Wie weet wie de organisatie is en of ze een kantoor nummer hebben of wat dan ook. ik wil in contact komen met ze .. gr

    =======
    Google ‘Bevrijdingsfestival Overijssel’ a.u.b.

Reacties zijn gesloten.