Patrick Pelman in finale Green Vision Song contest

Zwolle – Met het nummer “Think Big, Vote Green” zijn Zwollenaar Patrick Pelman (Tilly Pelhead) en Maarten Rischen (Lawn, Plastic Halo) in de finale gekomen van de Green Vision Contest.

De Green Vision Contest is georganiseerd door de Europese Groene Partij (EGP), een overkoepelende partij van de Groene politieke partijen in Europa. Namens Nederland is GroenLinks lid van de EGP. In aanloop naar de Europese verkiezingen is de EGP op zoek gegaan naar een campagnesong die de komende maanden in heel Europa te horen zal zijn tijdens verkiezingsevene- menten en op spots voor radio en tv. Hiervoor schreef de EGP een songcontest uit. Maarten Rischen en Patrick Pelman schreven voor de wedstrijd samen “Think Big, Vote Green” en staan daarmee nu in de finale.

Tot 16 maart kan er nog op de finalisten gestemd worden via http://europeangreens.eu/greenvisionvoting. Om te stemmen moet je jezelf eerst registreren, waarna je doorgaat naar een formulier om je in te schrijven voor het congres. Deze kun je overslaan en direct doorgaan naar het stemmen op je favoriete liedje. De winnaar ontvangt 3000 euro en eeuwige roem.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.