Live Jazzmuziek tijdens CaféJazz

Zwolle – Op vrijdag 20 maart 2009 vanaf 21.00 uur zal het publiek in een achttal cafés weer kunnen genieten van Jazz muziek! Zoals voorgaande jaren wordt dit evenement weer georganiseerd door de HESZ en wordt er weer een grote opkomst verwacht. In acht verschillende cafés zullen verschillende Jazzbandjes optreden. Deze bandjes zijn zeer divers in hun uitvoering van de Jazz en bedienen op die wijze een zeer breed luisterend publiek. De toegang tot de deelnemende cafés is gratis.

De diverse Jazz bands zijn te beluisteren in de verschillende cafés. Er zijn diverse jazzstijlen te beluisteren, het publiek kan zelf zijn keuze bepalen door naar het café van zijn keuze te gaan om zodoende optimaal te kunnen genieten van zijn Jazz voorkeur. De bandjes hebben een bezetting van 1 persoon tot 6 personen.

 Een overzicht van de verschillende bandjes en het café waar ze optreden:

CAFE

JAZZ Band

Jazzy Jam

Get the Funk 2

Café de Hetebrij

Latitude 52

Het Vliegende Paard

Hey

Café de Gezelligheid

Mia Silvas

The Livingroom

Jeroen Sweers

’t Swolsch Café

Apple Jazz (jazz-pop-funk)

Café de Pul

Stremm

Sally O’Breins

X – Static

Het overzicht staat tevens vermeld op de site van de HESZ, www.hesz.nl 

In tegenstelling tot voorgaande jaren is er nu gekozen om het festival op een vrijdag te organiseren in plaats van op een zondag. De organisatie van de HESZ heeft hiertoe besloten omdat op de vrijdag er een grotere behoefte was aan een evenement. Ook is CaféJazz verplaatst van oktober naar de maand maart om te komen tot een betere verspreiding van de HESZ activiteiten.

De HESZ (Horeca Evenementen Stichting Zwolle) organiseert jaarlijks ongeveer 13 evenementen in samenwerking met de Zwolse horeca. Door een financiële bijdrage van de horeca zelf is het mogelijk om veel van deze evenementen kosteloos aan het publiek aan te bieden. Meer informatie over de HESZ is te vinden op www.hesz.nl.

Artikel delen: