Vuurvogel 2022 in De Spiegel - Foto: Martien Hovestad
Vuurvogel 2022 in De Spiegel
Foto: Martien Hovestad

Vuurvogel Familieconcert in Landstede Sportcentrum

Zwolle – Alle ensembles die onder de vleugels van Stichting de Vuurvogel vallen, zullen zich op zondagmiddag 13 november laten horen in het jaarlijkse Vuurvogel Familieconcert. Het is de negentiende keer dat dit familieconcert voor jong en oud wordt georganiseerd.

Op deze middag zullen zo’n 150 jonge musici zich muzikaal presenteren: in hun eigen ensemble en als ‘grande finale’ met iedereen samen. De ensembles die onder Stichting de Vuurvogel vallen zijn: Kinderkoor Konstantijn, Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel en het Vuurvogel Jeugdorkest. Laatstgenoemd orkest telt momenteel 75 leden en maakte afgelopen zomer een succesvolle concerttournee door Noord-Italië.

Als solist zal oud-lid Jonne Kleinjan schitteren in het trompetconcert van Joseph Haydn. Het trompetconcert van Haydn is een huzarenstukje dat Jonne tevens voorbereidt voor haar eindexamen aan het ArtEZ Conservatorium.

Het Vuurvogel Familieconcert begint zondag 13 november om 15.00 uur in het Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10.

De zaal is om 14.30 uur open voor het publiek. Tickets kosten 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor jongeren tot en met 18 jaar en studenten. De tickets zijn aan de zaal verkrijgbaar of online via www.ticketkantoor.nl/shop/familieconcert2022

Artikel delen: