Overige politieberichten

Zwolle – In de nacht van woensdag 11 op donderdag 12 maart is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Willemskade.

Er werd een ruit ingeslagen om binnen te komen. Er werd een geldkistje ontvreemd. Waarschijnlijk vond de diefstal even voor 01.00 uur plaats. De politie heeft de zaak in onderzoek.

– Bij een winkel aan de Melkmarkt werden in de vroege ochtend van donderdag 12 maart enkele flesjes parfum en sieraden gestolen. Om binnen te komen werd de glazen voordeur kapot gegooid. In de winkel werden drie vitrines vernield. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

 – Bij een bedrijf aan de Rijnlaan werd een poging tot inbraak gedaan. De voordeur werd vernield. In de zaak heeft men geprobeerd een vitrine met laptops, mobiele telefoons en videocamera’s te openen. Mogelijk is het dievengilde gestoord in zijn activiteiten. Het pand is doorzocht door een hondengeleider, maar er werden geen verdachten aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

 – Bij een winkel aan het Bachplein werd woensdag 11 maart een 19-jarige man uit Zwolle aangehouden voor diefstal van levensmiddelen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

 – Op de Hogenkampsweg zag een politiemedewerker woensdag 11 maart een fietsster die mogelijk op een van diefstal afkomstig rijwiel reed. Bij nadere controle bleek dit inderdaad het geval. De vrouw, een 27-jarige inwoonster van Zwolle, vertelde zij de fiets cadeau had gekregen van haar ouders. Haar vader verklaarde dat hij de fiets gekocht had op een snuffelmarkt in Zwolle. Van de fiets is vrijwillig afstand gedaan en gaat terug naar de rechtmatige eigenaar.

Artikel delen: