Jan Smit signeert nieuwste single in Zwolle

Zwolle – De populaire, en kersverse winnaar van een Gouden Harp, zanger Jan Smit komt naar Zwolle. Zijn ‘Komt opnieuw naar je toe’ tour is afgelopen. Na het succes van de signeersessies in Eindhoven en Arnhem zal Jan nog éénmaal een aantal signeersessies doen. In Zwolle vindt dat vrijdagmiddag plaats bij de MediaMarkt in het Maagjesbolwerk.

Na de afgelopen tour heeft Jan weer meer tijd en deze wil hij graag besteden aan zijn fans. Van 11 t/m 14 maart zal hij daarom verschillende signeersessies doen door het hele land en zal dan zijn nieuwe single “Je Naam In De Sterren” signeren waarvan deel 2 vanaf 11 maart verkrijgbaar is. Dit is natuurlijk een prachtkans om zijn nieuwste single aan te schaffen en persoonlijk te laten signeren! Bij Mediamarkt Zwolle. Tijd: 16.00 – 17.00 uur.

Eerder al is bekend geworden dat Jan genomineerd is voor maarliefst drie Edisons, te weten: Beste Mannelijke Artiest (Stilte In De Storm) Beste Album (publieksprijs) (Stilte In De Storm) Beste Song (publieksprijs) (Stilte In De Storm).

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Zo gezellig komt het bij mij ook over Gezellig. Maar, daar komen wij natuurlijk niet voor in de benen. Als Smitjes’ Jo dat lot nu ondergaat.
  Die irritante maten van hem komen toch niet mee?


  ⚠️ Meld

 2. Ha..ha Dick.
  Misschien een stunt van de Mediamarkt. In het bijzijn van Yolante wordt Jante’s ster voorzien van een mooie tatoo.Yolante is vervolgens aan de beurt.

  Na voltooiing lopen ze mee samen mee in de stille tocht.


  ⚠️ Meld

 3. 😀 Maar Yo’s ster is natuurlijk al zo vaak bewerkt.

  Zou hun ook wel sieren als ze eens stil waren en die maten klef & b*f uit Volendam ook bitte….

  Supporters bereiken hun doel,
  want de Volendamse palingsound houdt ook hun smoel.


  ⚠️ Meld

 4. Als je zo’n hekel hebt aan de palingsound waarom lees je dan zo’n bericht vraag ik me af.

  Trouwens in de stentor staat tussen 14 en 15 uur, maar ja op deze manier lekker de hele middag druk bij mediamarkt 😛


  ⚠️ Meld

 5. @Dick…wat is er irritant aan die maten van hem? Je kunt hun muziek wellicht niet waarderen (dat doe ik ook niet eerlijk gezegd), maar verder lijken het me eigenlijk zeer sympathieke jongens. En met Smit is ook niets mis, vind ik.


  ⚠️ Meld

 6. ;D Mooi vind ik dat altijd, mensen die een diep in hun hart misschien toch een klein beetje gefrustreerd zijn over het feit dat de eigen vrouw / vriendin er eigenlijk lang niet zo leuk uitziet dan bijvoorbeeld Yolanthe.
  Maar dat geeft niet, fantaseren mag altijd. 😀


  ⚠️ Meld

 7. geschreven door marion, op 12 maart 2009 om 18:50
  Komt hij nu van 2-3 of van 4-5?

  Jantje heeft in ieder geval een goede conditie. Bij mij duurt dit hooguit 30 seconden ! ;D ;D ;D


  ⚠️ Meld

 8. Las laatst een interview met Yolanthe in de Spits, daar gaf ze aan dat Patty Brard haar voorbeeld/rolmodel/favoriete vrouw was.

  Toen dacht ik echt van naaaahhhh…

  :'(


  ⚠️ Meld

 9. Er is wel een causaal verband tussen La Brard en ster.
  La Brard sleept er zelfs clisma’s bij.
  Dan kunnen we hier de gebleekte sterren ook wel bespreken.


  ⚠️ Meld

 10. Nee Gezellig, maar dat is toch potverdorie voor een vrouw (of kerel) ook niet leuk meer? Bedoel, op een gegeven moment zou je toch wel zeggen dat het wel kan lukken. En wie ruimt het allemaal op dan? Yo kan na een paling sneller weer aan ’t werk 😮


  ⚠️ Meld

 11. wat geven mensen toch weer stomme reacties over jan smit en zijn maten.. laat ze zelf eens proberen om zo ver te komen in de muziekwereld en laat ze eerst eens kijken naar zichzelf! voordat je iemand anders afkraakt! ze zijn hartstikke aardig en ze maken supermooie muziek! vind ik! en als jullie het daar niet mee eens zijn, waarom lees je dan dit bericht? blijkt maar weer dat jullie er toch mee bezig zijn en misschien zelfs wel heel erg jaloers!


  ⚠️ Meld

 12. Hmmmm…. Yolanthe…. 😛

  Daar ben ik een beetje blijven hangen…

  Maak je niet al te druk “…” Als jij het mooi vindt ga je er toch lekker voor! Niemand klaagt er volgens mij. Worden alleen wat grapjes gemaakt.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.