Jongeren openen nieuwe website Level-Z

Zwolle – Jongeren uit Stadshagen kunnen nu terecht op de vernieuwde website van jongerencentrum Level-Z. Op www.level-z.nl vinden ze alle informatie over het jongerencentrum en haar activiteiten, maar ook is de website uitgebreid met allerlei interactieve modules, zoals weblogs, polls, een prikbord, video- en fototools. De website is geheel interactief tot stand gekomen tussen Boerdam interactieve media en de jongeren.

De website is een echte coproductie. Boerdam interactieve media en de jongeren hebben de website samen ontwikkeld. Dit past precies bij de werkwijze van Level-Z, waarbij de jongeren volledige participatie hebben. Zo vroeg Boerdam de jongeren via de oude website te reageren en te stemmen op de vormgeving. Deze werd aangepast aan de wensen van de jongeren. Regelmatig werd  er gemaild en gesproken tussen de jongeren en de webbouwer om het project tot een succes te maken. Ook de redactie van de website wordt volledig verzorgd door de jongeren zelf, die hiervoor een speciale werkgroep hebben opgezet.

Bezoekers

De website verzorgt het grootste deel van de communicatie van jongerencentrum Level-Z. Hierdoor heeft de website een groot aantal trouwe bezoekers, voornamelijk jongeren uit Stadshagen. Daarnaast zijn er diverse onderwerpen op de website die ook door andere jongeren en ouderen gevonden worden. Er is zelfs ruimte voor adverteerders op de website, waar al gebruik van wordt gemaakt door verschillende partners. Kortom een nieuwe levendige website die onmisbaar is voor de communicatie van het jongerencentrum.

Artikel delen: