Stap op en step mee tijdens de ‘opstepdag’

Zwolle – Nederlanders zijn zich steeds bewuster van het feit dat hun gezondheid in relatie staat met regelmatig of meer bewegen. En meer bewegen bewerkstellig je door werkelijk ook een bewegingsvorm (of sport) te kiezen die je vaak en overal kan beoefenen, die laagdrempelig is en ook vooral leuk en betaalbaar is op de langere termijn. En daarom organiseert de Nederlandse Autoped Federatie zaterdag 28 maart 2009 de landelijke opstepdag.

Op vele locaties in heel Nederland kunt u ‘opstappen’ en zo kennis maken met het steppen als vervoer, recreatie of sport. Zo kunt u een recreatief tochtje steppen of aan een steptry-out meedoen. Nederlanders zijn zich steeds bewuster van het feit dat hun gezondheid in relatie staat met regelmatig of meer bewegen. En meer bewegen bewerkstellig je door werkelijk ook een bewegingsvorm (of sport) te kiezen die je vaak en overal kan beoefenen, die laagdrempelig is en ook vooral leuk en betaalbaar is op de langere termijn. En daarom organiseert de Nederlandse Autoped Federatie zaterdag 28 maart 2009 de landelijke opstepdag.

In Nederland begint de autoped als recreatie en sport dus goed in te burgeren in de samenleving, en in de zomermaanden zijn er daarom ook volop activiteiten waar de sportieve stepper aan mee kan doen. Van wedstrijd tot culturele toertocht en van off-road tochten tot heerlijk geruisloos over het ijs zoeven met een stepslee.

Stepteam Zwolle is in het voorjaar van 2008 gestart en heeft inmiddels 12 trouwe leden. Elke maandagavond verzamelt de groep zich voor een training. Stepteam Zwolle is een enthousiaste groep, met zowel recreanten als wedstrijdsteppers.

Ook in uw regio kunt u op 28 maart 2009 a.s. kennis maken met dit hippe en gezonde vervoer. Vanaf 10.00 uur bent u van harte welkom op het Grote Kerkplein in Zwolle.Op deze locatie kunt uiteraard gratis steppen en zich tevens  laten voorlichten over de autoped als vervoer, recreatie en sport.

Informatie over deze opstepdag en Stepteam Zwolle vindt u op:  www.opstepdag.nl en www.stepteamzwolle.nl

 

Artikel delen:
Reacties 2

Reacties zijn gesloten.