Drie pollers voor Rodetorenplein

Zwolle – Eind maart wordt op het Rodetorenplein gestart met de werkzaamheden aan de bestrating en het aanbrengen van pollers. Gezien de breedte van de straat worden hiervoor drie pollers gebruikt.

Deze werkzaamheden worden rond de zomer afgerond. Dan wordt het Rodetorenplein definitief afgesloten voor doorgaand verkeer, met uitzondering van het busverkeer, bevoorradend verkeer, nooddiensten en taxi´s. De parkeerplaatsen op het Rodetorenplein blijven vooralsnog gehandhaafd.

Artikel delen:
Reacties 16
 1. Prima, stinkbakken uit onze mooie binnenstad. Bevoorradend verkeer nog wel, lijkt goed. Voor gehandicapten zal ook wel wat geregeld zijn?


  ⚠️ Meld

 2. @ Ava,
  Hoi Ava, ik ben de onder-directeur van ons gezin. Soms wordt ons gezin best bedrijfsmatig gerund. Meestal menselijk echter.
  Maar zoals ik al schreef: bevoorradend verkeer mag erdoor.

  Wat is het praktische probleem precies dan?


  ⚠️ Meld

 3. Eindelijk, weg met die auto’s uit de binnenstad. Parkeer maar buiten de gracht. Zijn we ook mooi af van Jopie onnozel die in de zomer 10x langskomt met zijn boom-boom auto.


  ⚠️ Meld

 4. Kerkstraat
  Nu de Kerkstraat nog. De bussluis daar is een lachertje. Als fietser word je regelmatig van de weg afgereden door het steeds verder toenemende autoverkeer. Van de week stond er een ware file voor de sluis, als laatste auto in de rij: een politiewagen! (Uiteraard traden de agenten niet op!)


  ⚠️ Meld

 5. @ Tevens: Anders mail je dit toch ff door naar het pliesiebureau. Als je nixxx hoort mail je met een dag of 10 nog eens en dan wat aggressiever: dat je daar je dure belastingscenten niet voor betaald.

  Jammer dat het al niet meer te bewijzen is, was een mooi vragenlijstje voor Swollwacht geweest 😉


  ⚠️ Meld

 6. Kerkstraat
  Dick, heb al eens naar de politie geschreven. Kreeg geen antwoord. Opnieuw geschreven: mail was kwijt! Opnieuw geschreven. Antwoord: heeft niet onze prioriteit, daarvoor moet je bij de gemeente zijn, die heeft een onduidelijke situatie geschapen. Misschien toch iets voor Swollwacht?


  ⚠️ Meld

 7. Haha mail kwijt!

  heeft niet onze prioriteit,

  Wat een onbeschoft antwoord, na de voorgeschiedenis! Vreemd dat ze de mail ook niet ZELF (en klantvriendelijk) de mail communiceren met ongetwijfeld bekenden?

  Nou ja, met het hele verhaal valt vast wel te scoren. Zo af en toe verschijnt er hier wel eens iemand van die club. Of dit gewoon doorsturen……zou kunnen. Succes d’r mee in elk geval!


  ⚠️ Meld

 8. Voor zover ik weet word de situatie aan de kerkstraat gedoogd. Politie zou gewoon kunnen schrijven aangezien er aan beide kanten een verboden in te rijdenbord staat.


  ⚠️ Meld

 9. Ah mooi zo, dan kunnen we ook weer normaal fietsend door de stad, zonder van de sokken gereden te worden door mensen in auto’s die niet opletten dat er van de andere kant ook een bus aan komt!


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.