Algemeen Log 36

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 200 reacties van een vervolg ( Algemeen Log: deel 37 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang.

Artikel delen:
Reacties 272
 1. Is Pedro alleen bij het krantje betrokken of ook bij Brug-Tv?

  ==========

  Pedro heeft aangegeven zich te richten op het internetgebeuren (fotografie en filmpjes). En dat kan hij heel goed!


  ⚠️ Meld

 2. Koko moest vandaag ook naar zwolle en inderdaad volgens mij is zwolle klaar voor de lente. Dat wordt nog wat als de zomer komt. Uitzicht in attem is perfect. Koko vandaag bij de dokter geweest en mag alles weer zien.


  ⚠️ Meld

 3. Goeie zaak Koko, gluur je ogen maar uit je kassen dan in ons mooie Zwolle. Kun je ook cijfers geven voor “the hottest place-verkiezing”?


  ⚠️ Meld

 4. geheel onterechte bekeuring
  in onze straat moet sinds enige jaren betaald parkeerd worden.
  de bewoners hebben een parkeervergunning, en toch heb ik enkele weken geleden een boete gekregen omdat de controleur geen geldig ticket heeft gezien in het voertuig. >:( >:( >:(
  ik heb er direct melding van gemaakt en de desbetreffende agent aan de telefoon gehad en hem verteld dat er toch wel degelijk een vergunning aan de voorruit geplakt zat.
  hij hield vol dat hij niets heeft gezien en dat ik dan maar bezwaar moest aantekenen.
  dit heb ik dus gedaan en het is afgewezen omdat ze niet twijfelen aan de controleurs.
  ik ben hier zo boos over en ga dit dus zeker laten voorkomen , het gaat me niet om die 51,09 maar wel om het principe en daarbij komt bij dat kennissen 2 straten verderop regelmatig hebben gezien dat ze er ook langs rijden met de auto en dan bekeuren vanuit de auto dus zonder dat ze ook maar zijn uitgestapt.
  echt ambtenaren want zullen eens een stap te veel zetten.
  dus door onoplettendheid van zo,n streepjesjager ben ik nu ruim 51 euro lichter
  >:( >:( >:( >:(


  ⚠️ Meld

 5. Omroep Zwolle
  De Zwolse lokale is bijna failliet, er is een motie van wantrouwen door een x aantal medewerkers gestuurd richting het bestuur. Zwaar in de rode cijfers en vaste personeel zit ziek thuis. TV afdeling is inmiddels opgedoekt in het pand van voorzitter Hulsebos. Kortom: gedonder in de tent. Exit lokalo in Zwolle.


  ⚠️ Meld

 6. Overigens heb ik ook nog niet overdienstelijk bij de lokalen rondgelopen.
  Er werd toen voor het eerst verslag gedaan van de wielerronde door Zwolle.
  Met Sibrand (LEV06) mooie interviews gedaan….alleen maar met elkaar voor de cursus.
  Veel mooie sportwedstrijden gezien.
  Oergezellige bbq meegemaakt.
  Veel gelachen.
  Op eigen houtje interview met de beste amateurvoetballer OOIT van Zwolle gedaan bij zijn afscheid. Fietste later op weg naar Elles langs een auto met pliesie waarin Gerard M. René E. met zijn breurtie en Mars zelf zaten.
  Hoogtepunt? Dankzij Omroep Z. met een k*t smoes 2 uur lang met de regisseur van “Het leven van Johnny Jordaan” in het Hopmanshuis zitten buizen en oh-en. Het kon hem ook aan zijn derriere roesten dat het gesprek niet opgenomen werd. Hij had alle tijd. De man was lid van Jiskefet….Kees Prins. Heb zijn 06-nr nog lang bewaard.

  Dus dat LOZ (later Omrzoep Z.) er voor niets is geweest, kan ik niet zeggen.
  😉


  ⚠️ Meld

 7. Dus dat LOZ (later Omrzoep Z.) er voor niets is geweest, kan ik niet

  De Zwolse lokale is bijna failliet, er is een motie van wantrouwen door een x aantal medewerkers gestuurd richting het bestuur.Zwaar in de rode cijfers en vaste personeel zit ziek thuis

  Alles valt op zijn plaats: LOZ moet Loss zijn.


  ⚠️ Meld

 8. Heerlijk nieuws op deze 1e roksjesdag van 2009!
  De Telegraf-roeptoeters SENTATIE….En de tv dag met die joker?

  Laat ze het uizoeken met hun tendentieuze pleepapier.


  ⚠️ Meld

 9. Aalanden Noord voor 2e keer getroffen door busomlegging
  De Rijnlaan ten noorden van de Waallaan wordt aangepast. Daarom wordt in heel Aalanden Noord het busverkeer omgeleid over de Waallaan. Niet voor een paar dagen, maar eerst een een paar weken eind 2008 en nu weer meer dan een maand. Leuk voor mensen die slecht ter been zijn of bijvoorbeeld met een koffer naar het station moeten! Had de gemeente dit samen met Connexxion niet wat klantvriendelijker kunnen oplossen. Verkeer naar de Aldi (ook grote vrachtwagens) kunnen gewoon doorrijden, dus waarom de bus niet?


  ⚠️ Meld

 10. @ John,Gewoon bezwaar aantekenen en als ze dat afwijzen beroep aantekenen.In de meeste gevallen gaan ze dan door de knieen.

  .Geldt ook voor de WOZ.Iedereen zou bezwaar moeten maken.De gemeente wijst het bezwaar af en dan beroep aantekenen.Kost je 35 euro.Ook in dit geval komt de gemeente dan over de brug .Je hoeft niet eens voor te komen en krijgt ook je 35 euro terug.
  Die ambtenaren gaan er van uit dat de burger stom is en zich toch wel aflaat bluffen en geen beroep durft aan te tekenen.

  Geloof me ik heb dit uit betrouwbare bron.En maak elk jaar met succes bezwaar en teken beroep aan op de afwijzing.
  Ja je moet het elk jaar doen want ze zijn daar erg hardleers.

  En mocht de gemeente toch gelijk krijgen dan heb je een hoop lol gehad van die 35 euro want ze moeten er heel veel werk voor doen.Je krijgt een ook een compleet mooi boekwerk met fotos van je huis en de reverentiepanden .

  ;D


  ⚠️ Meld

 11. Geloof dat ik het wel geloof met die WOZ Tjalling. Heb een keer comedy gemaakt om omgevingsaspecten. Ach, kreeg wel netjes bericht terug. Wilde er verder ook geen vervolg aan geven. Eerst maar eens zien.


  ⚠️ Meld

 12. Zembla gister: Zorginstelling Philadelphia maakt een dikke 40 miljoen zoek. De zorg verslechterde aanzienlijk.

  -Directie RvC zijn allemaal CDA-ers (!?). Hirsch Ballin is ook Commissaris geweest. Eelco Brinkman is voorzitter (en heeft nog iets van 24, niet onbelangrijke, nevenfuncties?!?!?)

  Klonk als een oldboys-netwerk. Wat er aan gaat gebeuren????
  Oeps, zal lastig worden :'(


  ⚠️ Meld

 13. ik heb net de nieuwste Swollenaer gelezen, maar ik kan beter zeggen het weekblad gezien. want net als in de Peperbus staat er steeds meer reclame in. de zwolse weekbladen kunnen zo op de stapels reclamefolders die hier maandag door de bus vallen. tip; gelijk bij het oud papier leggen.


  ⚠️ Meld

 14. Eens Joz, eerst vond ik de Swollenaer nog wel redelijk maar…..tjonge jonge het is nog erger als naar de commerciële tv kijken/of naar reclame-radio te luisteren.


  ⚠️ Meld

 15. Gemiste kans van Studio Sport:

  Jaap S. aan tafel, het gaat een tijd over (maat) Henk T. Ze gaan binnenkort samen in zaken. Met Henk van Ginkel nog wel volgens mij.

  Nog geen beginletter van een vraag over de situatie bij de FC Zwolle!

  – opzet? telt alleen het hoogste niveau of
  – zouden ze tevoren met Jaap overlegd hebben? Wil je het over FC Z. hebben?
  – of zou Jaap aangegeven hebben dat hij het er niet over wilde hebben?

  Vragen waar geen antwoord op zal komen. Vanavond is het zeker bij VI. Die arbitrage-uitspraak zal toch ook wel snel komen?


  ⚠️ Meld

 16. Binnen een bedrijf of instelling vind ik het niet erg, je kunt dan kiezen of je naar binnen wilt. Maar op straat blijf ik het verkeerd vinden. Moet wel zeggen; ik vind de databanken met burgergegevens nog veel ongezonder….


  ⚠️ Meld

 17. Met dank aan Frank geconstateerd:

  daar zeg je wat. Sedert Pim F. is een deel onzer bevolking heel erg druk met zeggen wat het denkt en doen wat het zegt. Tevens besteedt men veel tijd aan het benoemen van problemen.

  Het rare is dat dat deel van de Nederlanders er nooit in slaagt om iets zinnigs over de lippen te krijgen.


  ⚠️ Meld

 18. Dick, ook ik zie overigens geen enkel probleem, maar er wordt hier een probleem aan de kaak gesteld, en daar reageer ik op. Bijdezen.


  ⚠️ Meld

 19. @ Koko Hoekstra: Omhoog via een deurtje, rondjes draaien boven je lievelingsstad, heerlijk zonnetje erop pfffff wat wil je nog meer.

  Geweldig beeld!

  Maar waar vertrekt ze, hoe lang…..details bitte 8)


  ⚠️ Meld

 20. swolenaer ?????????? die krijgen wij al weken niet meer vindt het wel jammer dus bezorger in de wijk diezerpoort kom op met dat week blad en ook de reclame waar blijven die


  ⚠️ Meld

 21. Het bleek achteraf toch geen helikopter te zijn maar een 4 zitter, maar even goed was het echt super gaaf!! Ik had meegedaan met een prijsvraag via fczwolle.org

  @Gretha, thanks!!


  ⚠️ Meld

 22. Ingezonden:

  Bert Spijkerman : bertspijkerman@telkomsa.net

  Wij emigreerden naar Zuid Africa in 1952. Voor dit woonden we aan de Van Laersweg en ging ik naar de lagere school aan de Zwarteweg. Dat is nu ongeveer 56 jaar geleden. Ik wil graag contact op nemen met iemand die met mij wil corresponderen wie thans in die omgewing woond. Mischien kunt u de Boerrigters of de Van den Kamps in het geheugen brengen? Bij voorbaat mijn dank.  ⚠️ Meld

 23. Vanmiddag was er trouwens een gezellige chaos op de rotonde bij het Maagjesbolwerk. Een bus stond stil op de rotonde met motorpech. Alle studenten moesten lopen naar het station en de chauffeur stond buiten te kijken.


  ⚠️ Meld

 24. Nee Tim rond half 2 ongeveer vlogen we boven zwolle, me broertje heeft me wel gespot en met de telefoon een foto gemaakt hahaha


  ⚠️ Meld

 25. SIELUG…
  @ Tim: ongelooflijk dat jij gaat zeuren over een d of t in een berichtje van iemand die al 56 jaar niet meer in Nederland woont, terwijl je zelf (vandaag om 7.11 uur) het volgende schrijft:
  Op straat mag je ook gefilmt worden en op TV uitgezonden worden.
  Om even met jouw woorden te spreken:
  Tim, gefilmd is met een d, geen gefilmt…


  ⚠️ Meld

 26. Hey Tim waarom een foto van mijn studio hier neergezet??
  Maar goed hier digitaliseer ik dus smalfilm.
  dan maak ik gelijk maar even gebruik van deze gelegenheid voor het volgende.
  Mochten jullie nog filmbeelden hebben van Zwolle van voor 1990 beelden van huizen straten en auto.s zijn te zien dan wil ik die wel gratis digitaliseren voor je op voorwaarde dat ik ze vrijelijk mag gebruiken in een documentaire over Zwolle in de vorige eeuw.

  Normaal kost het geld 🙂  ⚠️ Meld

 27. Zeg Tim ik had het over een zebra man. En dan is het streepje voor streepje. Daar heb jij niet van terug he ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D


  ⚠️ Meld

 28. Zeg tjalling, ik zei alleen dat het er daar gezellig uitziet. En 60 cent per minuut, is best geld! Doe je alleen maar aan digitalisatie? dat dat uit kan…


  ⚠️ Meld

 29. Ja Dick vind ik ook.Ik heb Gouveneurshuis en de sloop er van,demping willemsvaart,opening Diezer promonade 1973 door burgemeester Drijber,carnaval in de jaren 80 ,Stukje bouw kinsang flats holtenbroek.Optocht tergelegenheid 25 jarig jubileum juliana en opnames van de rondtoer die zij maakten in zwolle.Ben nog op zoek naar de hele film van die rond toer.Is gemaakt door de ZSK zwolse smalfilm club maar is bij de gemeente zoek geraakt.Zal wel ergens bij een voormalig ambtenaar of zijn nazaten op zolder liggen.
  Een groente man met paard en wagen in de van karnebeekstraat en de touwbaan.
  En nog wat meer.
  Maar nog lang niet genoeg.


  ⚠️ Meld

 30. Ik wil graag even kwijt dat het er hier allemaal gezellig aan toe gaat en een ieder zijn verhaal goed kwijt kan. Wat anders als bij locomediagroep.nl daar moet je wel heel erg uitkijken wat je zegt. Helemaal als een reactie wat humor bevat. Wordt daar niet erg op prijs gesteld. Fijne dag allemaal


  ⚠️ Meld

 31. persoon opgepakt bij de dobbe.
  Rond half twaalf stormde de politie hier over het grindpad bij de wijkboerderij, ik ging kijken zag een jongen opgepakt worden bij de vijver. Donkere jongeman, werd door 3 wagens, 2 motoren, en een agent op de fiets even flink in de kraag gevat en meegenomen.


  ⚠️ Meld

 32. Wie heeft hem meegenomen? Die agent op die fiets? graag wel de complete informatie. Best wel een drukte op dat grindpad


  ⚠️ Meld

 33. SBS was toch wel bij de arrestatie? Leuk dat de hele koffietafel mee mocht om hem te arresteren, bedoel ’t was wel een jongen. Volgens Telegraf.nl moest ie toch achterop de motor. De 3 waangs moesten nog op snelheid controleren aan die weg langs de A28 :'(


  ⚠️ Meld

 34. Dacht, leuk initiatief die VriMiBo in de agenda hiernaast…..maar schrik niet van de exclusieve doelgroep en het net-spatie-werk doel :'(


  ⚠️ Meld

 35. Wie weet waarom alle bomen gekapt zijn tussen de brug over de Vecht en de afslag Hessenpoort ( A28 )? Jaren geleden stond daar nog een boerderij, die is inmiddels gesloopt maar nu is het gehele terrein kaal getrokken.


  ⚠️ Meld

 36. @ geschreven door Zwollenaar, op 18 maart 2009 om 23:30
  Is dat niet dezelfde illigale kap waaropver het hier een tijd ging? Aangekaart door Tjalling. Heb er een attent gemeenteraadslid bij op dit bordje gekregen. Hij heeft een paar keer gereageerd en contact met de prov. gehad. Nog niets gehoord. Daarom vorige week gemaild.

  ma 16-3-2009 16:58


  ⚠️ Meld

 37. Dick, kan je ook ergens één keer op reageren dan een aantal keren achter elkaar. Het lijkt zo of je je jezelf nogal belangrijk vindt, dat je werkelijk overal op wilt reageren en dat op elk onderwerp doet. Geef een ander ook de kans!!


  ⚠️ Meld

 38. Niet als mensen beginnen met mijn naam. Ben netjes opgevoed: “Antwoord geven als ze je wat vragen”. Jij ziet dat anders?
  Maak je geen zorgen over mijn vermeende arrogantie Henk, dit is ongeveer het enige wat ik kan. Maar ik ben er tevreden mee.

  Mooie afsluiter: Ben ook voor alle kansen voor IEDEREEN.


  ⚠️ Meld

 39. Koko is van de VVV te Hattem ;)…
  Normaal blijf ik aan deze kant, fietsen doe ik veel, richting kampereiland enzovoort. Goed idee om misschien eens een keer de overkant te bezoeken via het pontje. Het pontje ligt overigens al in het water, als ik uit het raam kijk, zie ik hem liggen.


  ⚠️ Meld

 40. Zwolle heeft de pont-regie. Tim, idd een mooi stukkie: Hasselt op en neer. Heerlijk langs het water. Mastenbroekerpolder vind ik saai, maar goed smaken verschillen. Je zou via de polder naar Gaalemuud’n kunnen…om je te verbazen 😉


  ⚠️ Meld

 41. Yep, gisteren had ik daar alleen geen zin in; in de zomer zal ik zeker via hasselt – zwartsluis – genemuiden – pontje [:)] – kampen – zwolle een rondje fietsen 🙂


  ⚠️ Meld

 42. Oeps, dat rondje klinkt mij te lang. Maar ik moet zeggen dat je in Berkum ook geweldig langs de Vecht naar Dalfsen kunt fietsen. Zwolle biedt vele mogelijkheden. Langs de IJssel: W.holte-Vreugderijkerwaard-’s Heerenbroek-door Mastenbroek terug.

  Rond Westerveld-dat gehuchtje-Agnietenplas-Brinkhoek.

  Het vermaarde rondje Zwolle is natuurlijk kant en klaar.
  Geweldige stad…Zwolle 😉


  ⚠️ Meld

 43. Juist 😉
  Voor dat rondje moet je wel even de tijd nemen ja.
  Overigens kun je de ijsseltoren bouw electrabel PRACHTIG zien vanaf de normale weg naar hasselt. (gisteren heenweg langs de dijk, terugweg de saaie weg genomen.)


  ⚠️ Meld

 44. ah ok, bedankt Joop, de oude locatie moet vast verdwijnen vanwege de infrastructuur die daar aangepast wordt?! Wel jammer, was op zich mooi groen plekje daar aan de A28. Zijn nu wel heel veel bomen gekapt.


  ⚠️ Meld

 45. My name is BOND. KOKO BOND nu werkzaam bij vvv hattem maar voorheen bij vvv zwolle. Koko heeft daar ontslag gekregen omdat Koko toeristen naar hattem verwees. Tim de foto is gemaakt bij holterbroekerdijk thv twistvlietbrug. Je wast die boot toch wel eerst voordat hij weer in de vaart gaat? En is de glazenwasser ziek of zo?


  ⚠️ Meld

 46. lol, ik wil wel maar hij ligt achter een hekkie. Voordeel: het stuurhutdak is verlengt; je kunt nu, als je dichterbij de stuurhut komt staan, droog staan. Praktisch! 🙂


  ⚠️ Meld

 47. zo lekkerrrr weer vandaag, ben naar hattem geweest
  lekker hoor opt bankie int bos paar halve liters genomen
  kwam veel zwols volk tegen 😉 😉 😉
  natuurlijk wel opt fietsie he` 😉


  ⚠️ Meld

 48. De commissie van goede diensten van FC Zwolle geeft momenteel in het supportershome tekst en uitleg over hun bevindingen en vorderingen van de afgelopen week. Naar verluid is er ruzie binnen het bestuur van FC Zwolle; om de trainer, maar ook om de commissie mandaat te geven voor beslissingen.


  ⚠️ Meld

 49. @ Tim: ’t pontje steekt vanaf mei weer dagelijks van Haerst over naar Zwolle. Hij noemde de tijden wel, maar geloof nooit dat je de boot mist.
  Bij De Vrolijkheid was ook alles onder controle. Achteraf was die vriendelijke kerel volgens mij Benny (ex-Stappie). Ook bij de Heetbrij was het goed toeven. Sallands biertje = aanrader.  ⚠️ Meld

 50. 😀 😀
  Yep. assendorp valt misschien wel binnen de regio, maar ik denk niet dat assendorper er met dit weer veel zin in heeft. nouja, wie heeft er geen zin in een festini peer is natuurlijk ook weer een vraag. Maar IK heb er in ieder geval geen zin in om het te gaan rondfietsen 😉


  ⚠️ Meld

 51. Twee bowlingteams, de ene allemaal blondjes en de andere brunettes, charteren samen een dubbeldekkerbus om mee te doen aan een toernooi.

  Het team van de brunettes zat in het onderste gedeelte van de bus, de blondjes boven.

  Beneden in de bus, bij de brunettes, ging het er heel plezant aan toe. Zingen, moppen tappen; de ambiance zat er goed in.

  Tot het één van de brunettes opviel dat het boven bij de blondjes wel héél erg stil was.

  Ze besloot poolshoogte te gaan nemen en ging naar het bovenste gedeelte van de bus.

  Toen ze boven kwam zag ze alle blondjes heel angstig in de stoelen zitten, allemaal met opengesperde ogen recht vooruit starend, de leuning van de zetel voor hen zo hard vastklampend dat hun knokkels er wit van zagen.

  De brunette vroeg: “Wat is hier allemaal aan de hand. Bij ons beneden zit de ambiance er juist goed in…!”

  Eén van de blondjes keek verschrikt op, slikte hard en fluisterde : “JA, MAAR JULLIE HEBBEN WEL EEN CHAUFFEUR…”  ⚠️ Meld

 52. Hmm jazeker dan heb je festini peer sap 😀

  “Komt er een douchegordijn bij de dokter zegt de dokter: ‘Hé, zo’n jas heb ik ook'”

  “Er komt een vis bij de dokter. Zegt de dokter: “Ik zie het al, uit de kom.””


  ⚠️ Meld

 53. komt een vrouw bij de dokter met een kikker op haar hoofd. Vraagt die dokter wat scheelt eraan? zegt die kikker: ik heb een bult aan m,n reet wat de hele dag lawaai maakt, kunt u die weghalen?


  ⚠️ Meld

 54. Vent komt eerder thuis (onverwachts) van zijn werk en betrapt zijn vrouw met zijn beste vriend in bed.
  Hij schiet hem direct dood. Zegt zijn vrouw…je moet maar nodig zo doorgaan, dan hou je geen vrienden meer over!


  ⚠️ Meld

 55. Stapt een krokodil de bus in, zegt de buschauffeur dat ie nog nooit een krokodil in de bus heeft gezien. Zegt de kroko: Ja, dat kan wel kloppen, maar morgen is mn brommer weer gemaakt 8)


  ⚠️ Meld

 56. Ja klopt. Allemaal echt een oproep: wat is nou 5,73 per jaar?
  Alstublieft, wordt alstublieft lid van Llink. Ik zou het echt tof vinden als die programma’s mogen blijven maken.
  http://llink.nl/beginpagina/index.php
  ieder lid helpt, ik hoop dat ik bij deze ook heb mogen bijdragen aan extra leden.
  p.s. niemand is te oud of te jong; een omroep die nog ergens voor staat
  (dwz: kro katholiek?? ncrv christelijk? daarom.)


  ⚠️ Meld

 57. Kan deze?

  Komt een neger bij de dokter “Ik heb pijn aan mijn duim”. “Kleed je maar uit, en ga in de hoek staan”. Maar waarom?, vraagt de man. “Doe wat ik zeg, of ik stuur Senna op je af. De man gaat in de hoek staan. “Ga even twee centimeter naar voren staan.”Na een half uur rondlopen moet hij zich aankleden. ‘waarom heb ik pijn?”. Zegt de dokter “Weet ik niet, maar heb een zwart kastje gekocht en wil kijken waar hij het beste staat.”

  Ik vind van niet.


  ⚠️ Meld

 58. Opa komt bij de dames van de publieke dienstverlening. Een dame nodigt hem uit naar binnen te komen waarop opa zegt …dat kan ik toch allemaal niet meer opbrengen meisje! Toch laat hij zich over halen en na zo’n 7 a 8 keer gekomen te zijn zegt het meisje, nou opa dat viel toch wel mee?? Waarop opa zegt, ja dit gaat nog wel maar het betalen kan ik niet meer opbrengen.


  ⚠️ Meld

 59. geschreven door Tim, op 23 maart 2009 om 12:41

  Ja klopt. Allemaal echt een oproep: wat is nou 5,73 per jaar?
  Alstublieft, wordt alstublieft lid van Llink. Ik zou het echt tof vinden als die programma’s mogen blijven maken.
  http://llink.nl/beginpagina/index.php
  ieder lid helpt, ik hoop dat ik bij deze ook heb mogen bijdragen aan extra leden.
  p.s. niemand is te oud of te jong; een omroep die nog ergens voor staat
  (dwz: kro katholiek?? ncrv christelijk? daarom.)

  Doet me er aan denken, dat ik nog lid van BNN moet worden 😉


  ⚠️ Meld

 60. Ik lees net dat K3 K2 wordt en zij nu op zoek zijn naar een nieuwe derde ‘k’ misschien wat voor Koko. K3= Karen Kristhel en Koko.


  ⚠️ Meld

 61. Met die twee aan mijn zijde zingt Koko als geen ander…. maar ja, het zal me niet verbazen dat Koos alberts me al voor is! >:( :'(


  ⚠️ Meld

 62. Belgisch Attemse verzoening; een heftig en positief ingesteld trio waar de vonken vanaf zullen vliegen. Zal Kok de nieuwe Bobby Farrell worden? Die 3e meid was immers model, zong toch mee. Kan die 3e K ook wel. Boney K.


  ⚠️ Meld

 63. Koko zal zeker zijn eigen cd sturen naar studio 100. waar het schip zal stranden zou ik nu ook niet weten. Maar één ding zal ik niet doen en dat is samen met die hond samson in één mand.


  ⚠️ Meld

 64. Zeker niet, Maar het blijven daar Belgen en dat zijn rare gasten. Ik vertrouw die Gert Verhulst voor geen meter. 😉


  ⚠️ Meld

 65. In een land waar de MP de rechterlijke macht probeert te beïnvloeden,
  waar ze nog steeds geen nieuwe MP hebben. Het land van het mooie Brugge en Antwerpen, toffe kust.

  Deze vermeende Belgische smeerpijperij? Ach pintje d’r bij beetje schelden op ie Walen. Doen de Walen ook op hun, over tot de orde van de dag.


  ⚠️ Meld

 66. Herinrichting Rode Torenplein

  geschreven door Danny, op 19 februari 2009 om 12:56

  Ik reed vanmorgen langs het Rode Torenplein en bedacht me ineens: “Hoe lang zijn ze daar al niet bezig met herinrichten?”
  Volgens mij al 3 jaar, hij lijkt wel of het nooit afkomt.

  We zijn weer een maand later, nog niet gereed hoor. 😀


  ⚠️ Meld

 67. zelfde doel
  @ dick: het zij twee verschillende clubs met totaal verschillende bedoelingen. De stichting stadsherstel koopt oude panden op. Die worden onder architectuur gerestaureerd en weer verkocht. Van de winst worden weer volgende panden gekocht. Enzovoort.
  Er zijn op die manier al heel wat panden in de binnenstad erg mooi gerestaureerd.


  ⚠️ Meld

 68. Bedankt John, een nuttige club dan inderdaad. Ze bewaren Zwols cultureel erfgoed, in goede staat, voor het nageslacht. Ik wens ze er veel succes mee. Duidelijk andere werkwijze als bijvoorbeeld de vrienden.


  ⚠️ Meld

 69. Zo, op Voorsterpoort hebben ze een doek neergehangen met de nieuwe kantoren(?) Er staan er 4 op. IJsseltoren, het in aanbouw zijnde Electrabel hoofdkantoor, een iets lager kantoor en een kantoor hoger dan de IJsseltoren (!!) zo te zien zeker 110 meter. Kreeg spontaan een hele grote glimlach op mijn gezicht die de halve dag bleef staan. Mijn Zwolle wordt toch best een hele aardige stad zo! ;D


  ⚠️ Meld

 70. Een aardige loesje van de dag:
  Wie weet het beter?[/url]

  Wat zeggen de dieren over de lente;

  *Onweer in maart, dan sneeuwt het in mei

  *Als kikkers in april al kwaken moet men voor sneeuw en vorst nog waken

  *Als in mei de kwartel slaat weet je dat het regenen gaat

  *Als de kippen vroeg op stok gaan komt het mooie weer eraan

  *De spin lui en traag dan is onweer niet ver weg

  *Als kraaien krassen komt er regen

  *Ook als tuinslakken je pad kruisen is regen niet ver

  We doen het er maar mee!  ⚠️ Meld

 71. Willem Lucht : oplossing kredetcrisis
  Nieuwsbrief Maart / April 2009 van de politieke partij Lijst Willem Lucht, opgericht 6 juni 2004 en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zwolle.

  Datum: 2 april 2009.

  Beste Mensen van de LWL; Eindelijk zijn we er dan weer met een nieuwsbrief van de partij voor de kleine man: LWL.
  Het is een combinummer geworden van 2 maanden omdat ik tijdens het uitbrengen van het maart nummer ziek werd en helaas de partijcongres en alle LWL activiteiten moest staken i.v.m. darmontsteking en een griepinfectie lag ik dus 3 dagen in het ziekenhuis en kreeg daarna nogmaals de kous op de kop doordat het virus opnieuw weer de kop opstak en opnieuw ziek werd en nu inmiddels goed herstellende ben van het ellendige virus dat bij mij nou eenmaal wat langer duurt dan iemand zonder de ziekte van Adison. Ik betreur het afzeggen van het partijcongres van 27 februari jl. heel erg maar wilde alvast mededelen dat het 4e partijcongres nu in de maand mei gehouden zal worden op de welbekende locatie!

  Echter kom ik daar op terug in de volgende nieuwsbrief van mei 2009 en U kunt uiteraard op de hoogte blijven door op onze site te blijven kijken o.a. naar het gastenboek en de diverse forums te vinden in de LWL site onder de button demo/Chat. http://www.lwl.lokalepartij.nl of het rechtstreekse adres van het forum is http://www.lwl.hotforum.nl dus keuze zat!

  Blijf vooral actief en bezoek regelmatig onze site voor het laatste nieuws rond de LWL. Dan de economische recessie die steeds ergere vormen dreigt aan te nemen, wat te doen met deze ellende???
  De afgelopen tijd heb ik tijd genoeg gehad e.e.a. uit te werken en plannen voor de overheid op papier te gaan zetten!
  In deze nieuwsbrief wil ik daar ook uitgebreid op ingaan!
  De voorstellen van de LWL richting overheid zijn dan ook niet voor de poes en omvatten de volgende plannen/ideeën:

  Er dient een speciaal rekeningnummer te worden geopend waar een ieder zijn bijdrage op kan storten!

  De aktie genaamd ECONED zal een grootscheepse actie moeten worden op radio en tv deel te nemen door alle omroepen zowel commercieel als publieke omroepen!

  Te denken valt o.a. aan een marathon uitzending zoals we die kennen van de tsunami een tijd terug toen de DJ’s van Radio 3 in het glazen huis zaten en de televisie zou ook mee moeten werken te denken aan acties die we vroeger hadden met de tot stand komen van Ons Dorp te Arnhem!!

  Het beheer van de binnengekomen gelden zouden moeten worden ondergebracht in een noodfonds beheerd door de nationale ombudsman met de bedoeling aandelen door de staat terug te kopen die nu in handen zijn van zakkenvullers en mensen die alleen het eigenbelang voorop hebben staan en dus niets te maken willen hebben met het landsbelang en er dus alleen maar op uit zijn aan zelfverrijking etc. Ook vind de LWL dat de overheid het goede voorbeeld zal moeten geven en wel minimaal 60% van hun vakantiegeld beschikbaar moeten stellen aan dit noodfonds!!!

  Ook eventuele bonussen etc moeten beschikbaar worden gesteld aan het noodfonds!!

  Om eventueel misstanden te voorkomen moet alleen de ombudsman zich met deze zaak bezig houden, eventueel in samenwerking met de LWL. Dus zou ik iedereen willen oproepen van de overheid mee te gaan doen met deze actie en hun vakantiegeld beschikbaar te stellen aan dit fonds!!
  Ik denk dat er dan voldoende financiële middelen beschikbaar zal komen voldoende aandelen terug te halen en te investeren in solide bedrijven die de Nederlandse economie uit het slop kunnen trekken!

  Als de overheid het voorbeeld geeft zal de bevolking vanzelf wel volgen!

  Dit moet niet worden onderschat, Nederland heeft een enorm veerkrachtige bevolking en als we er samen voor gaan dan moet dit gewoon lukken!!

  Ook wilde ik een oproep doen aan het koningshuis mee te doen aan deze aktie
  het is ook in hun belang dat de economie weer aantrekt en de koersen weer flink zullen stijgen!!

  Verder moeten we gaan samenwerken met elkaar en dus niet ieder voor zich en God voor ons allen!!

  Elke Nederlander is gebaat bij een opleving van de economie en welvaart voor iedereen!!

  Tot zover deze nieuwsbrief, de volgende van mei zal gewijd zijn aan het partijcongres wat in mei gehouden zal worden.

  MVG; Willem.


  ⚠️ Meld

 72. Zwolle en stijlloze Ruktor, in de nieuwe HP/De Tijd. De veel ouder lijkende 29-jarige komt uit een voorbeeldig gezin in Voorschoten, daarna Wassenaar. Hij studeerde in Zwolle en voelde zich hier nooit thuis. Hij was een omstreden figuur, sommigen mochten hem. Anderen
  vinden hem waardeloos. Blijkbaar zijn wij te nuchter voor die kakkop. Nexxxt please.


  ⚠️ Meld

 73. Ik werk tegenover het FC Zwolle stadion en daar branden de hele dag al de lichten van het voetbalveld. Kan iemand me vertellen waar deze verspilling van energie goed voor is?


  ⚠️ Meld

 74. wat een fantastisch plan willem, is er al een rekeningnummer bekend waar ik mijn bonus en vakantiegeld op kan storten ? ik ben benieuwd wat de ombudsman er zelf van vindt, hij zal toch wel van deze aktie afweten ?


  ⚠️ Meld

 75. Hopelijk is er een licht opgegaan bij het bestuur en hebben ze besloten optezouten. Waarschijnlijk zijn het echter niet zulke heldere lichten! 8)


  ⚠️ Meld

 76. de heer lucht schudt het ene na het andere geniale plan uit de mouw, hoe kan het toch dat deze bewierrookte leider niet in den haag zetelt ?


  ⚠️ Meld

 77. Heb de site van die lwl bekeken,wat een gebakken lucht en wat een stel malloten bij elkaar op dat forum.Wat een giller om te stellen dat het koningshuis ook mee moet doen,als ze daar in den haag dit zooitje ongeregeld lezen,kruipen ze van schaamte onder hun troon.


  ⚠️ Meld

 78. Wat een fantastisch idee weer van onze dorpsgenoot en politieke herder. zoals joop citeert, wederom geniaal. alleen zie ik zo een twee drie niet gesettled politiek den haag doneren. SP valt sowieso af, die doneren al in eigen kas.


  ⚠️ Meld

 79. Die wierook doet het dan wel weer goed in Den haag 😉

  Alleen die naam, LWL…..klinkt als iemand met een hazenlip die probeert te schelden 😀 😀 😀

  Biedt excuses aan aan alle hazenlippers ;D ;D ;D


  ⚠️ Meld

 80. Gisteren de website van Litter enigszins aangepast. Naar goed voorbeeld van Hans van Eijsden heb ik een leuke manier gevonden om de foto’s op de website te plaatsen.
  Daarnaast staan ook de geplande gigs inmiddels op de site.

  Neem even een kijkje en mochten er nog tips gegeven kunnen worden dan kan dat natuurlijk ook altijd hier via het weblog!

  http://www.litter.nl


  ⚠️ Meld

 81. Nice :)… Wat een malloten. de ‘buitenkant’ wordt afgesloten, en vanaf TCZ en de Brandweerkazerne staan omleidingsborden. Deze zijn alleen nog niet nodig, dus zijn die slimme mensen van de Rijkswaterstaat zo handig geweest vuilniszakken om de borden te doen. Maar ja, het blijven ambtenaren, en denken is dus niet aan hun besteed. (sorry voor die enkele ambtenaar die net kan denken). Die vuilniszakken zijn blauwe, dunne zakken. Maak een combinatie van regen, zodat de zakken tegen het bord aan plakken en… de zak wordt doorzichtig. Maar ja, ik zal wel weer lopen zeuren.
  LS de eerste keer dat ik het zag, zag ik de zak er niet eens om heen zitten… 😉
  Maar ja. Jullie zullen me wel weer vinden zeuren.


  ⚠️ Meld

 82. LS Het is wel jammer, deze week geen festini-peer-weer. Maar weer of geen weer, Tim eet een festini peer. (min of meer)… 😀 ;D


  ⚠️ Meld

 83. Nieuwe namen Lowlands: The Prodigy, Bloc Party, Opeth, Rusko en Puur Gel*l een nieuwe tent: MIKE.

  Op de plek van * moet gewoon een u, maar anders plaatst hij hem niet en moet de admin dit bericht eerst goedkeuren.


  ⚠️ Meld

 84. Bestuur FC Zwolle afgetreden > Gezellig
  Het bestuur van FC Zwolle treedt af. De taken van het bestuur worden met ingang van vrijdag volledig overgenomen door de commissie van goede diensten.

  De commissie handelt ook de arbitragezaak tussen de club en trainer Jan Everse af. Het bestuur blijft tot het einde van het seizoen wel een begeleidende rol vervullen met de overige lopende zaken. De leiding van de eerstedivisionist is volgens het adviserende orgaan ernstig te kort geschoten in de zaak Jan Everse. FC Zwolle zette de trainer begin deze maand op non-actief, maar de weg lijkt na de arbitragezaak van afgelopen dinsdag en het besluit van vrijdag weer vrij voor Jan Everse.


  ⚠️ Meld

 85. Inderdaad, op die sites stond voor achten nog niets. Terwijl de supporters dit wisten: Zojuist is bekend geworden dat het bestuur van FC Zwolle het seizoen gewoon afmaakt. Alsof er helemaal niets aan de hand is. Tevens is bekend gemaakt dat de commissie van goede diensten alleen mandaat heeft gekregen voor de arbitragezaak.

  En een topic: Bestuur wil niet opstappen!

  Nou het zal allemaal wel, laten we er van uit gaan dat het bestuur weg is. Mooi voor de supporters, de vereniging en de stad.


  ⚠️ Meld

 86. Commissie van goede diensten: tussenrapportage en het vervolg
  27-03-2009

  Begin maart is op verzoek van verschillende belanghebbenden binnen FC Zwolle (waaronder raad van toezicht, bestuur, gemeente, sponsoren) een oproep gedaan om een commissie van goede diensten samen te stellen. Medio maart is een vijftal leden bereid gevonden om onder leiding van Henry Beekman zitting te nemen in deze commissie. Commissie van goede diensten: tussenrapportage en het vervolg

  De commissie heeft een aantal opdrachten aanvaard.

  In dit alles loopt als rode draad het zorgvuldig omgaan met de belangen van alle zogenaamde stakeholders, in het bijzonder die van supporters en sponsoren.

  De commissie heeft de afgelopen twee weken een aantal gesprekken gevoerd, o.a. met de supporters, het bestuur, de organisatie en de spelersraad. Uit deze gesprekken is duidelijk naar voren gekomen dat alle partijen:
  – rust willen in de organisatie
  – rust willen op bestuurlijk niveau
  – weer trots willen zijn op FC Zwolle

  De afgelopen week heeft de commissie intensief overleg gevoerd met het bestuur en de raad van toezicht. Het volgende is afgesproken:

  Stap 1:

  1/ Vanaf heden heeft het bestuur de leden van de commissie van goede diensten
  gemandateerd tot medebesluitvorming. Met andere woorden: bestuur en commissie werken
  in een overgangsfase van enkele weken op basis van een vastgelegde stemverhouding met
  elkaar samen. Dit is van groot belang om de lopende zaken te kunnen beoordelen en
  behartigen.

  2/ De commissie blijft haar toebedeelde opdrachten uitwerken en opereert onafhankelijk van
  het bestuur.

  3/ In de zaak Everse heeft het bestuur de commissie volledig mandaat gegeven, zodat de
  gevolgen voor de club goed in beeld kunnen worden gebracht en afgewikkeld.

  4/ De commissie zal de komende weken open en transparant naar de stakeholders
  communiceren.

  Na de laatste wedstrijd van dit lopende seizoen treden de huidige bestuursleden af en treedt een door de commissie te vormen bestuur ad interim aan.

  Stap 2:

  Het bestuur ad interim heeft tot taak:

  1/ Een nieuwe structuur verder te ontwikkelen in zake besturen, toezicht houden en
  verantwoording afleggen;

  2/ Het vastleggen van de toekomstvisie van FC Zwolle op maatschappelijk en sportief gebied;

  3/ Het werven van nieuwe bestuursleden die passen binnen de nieuwe structuur en visie van
  de club.

  Het streven is stap 1 en 2 voor de start van de competitie 2009/2010 af te ronden met de vorming van een nieuw bestuur.

  Het spreekt voor zich dat gedurende het doorlopen van deze stappen nauw wordt samengewerkt met de directie en het management van de club om zorg te dragen voor continuïteit op facilitair, financieel, commercieel en technisch gebied.

  In het vertrouwen u allen hiermee voldoende openheid van zaken te hebben gegeven en duidelijkheid te hebben gecreëerd over onze aanpak voor de korte termijn, wens ik u mede namens de overige leden van de commissie een succesvol optreden toe van onze FC Zwolle tegen FC Den Bosch.

  Forza FC Zwolle.

  Henry Beekman

  Voorzitter commissie van goede diensten  ⚠️ Meld

 87. misschien is het zinvol om dhr Willem Lucht tussen de partijen te zetten als een soort referee. deze man is gepokt en gemazeld in het oplossen van dergelijke problemen en geniet alle vertrouwen bij de achterban. na schoon schip te hebben gemaakt kan hij zich daarna (op de achtergrond) met de toekomst van onze club gaan bezighouden.


  ⚠️ Meld

 88. Bloed het een beetje dood hier? Waar is onze vrolijke KOKO, brommende joop en de-altijd-overal-van-op-de-hoogte-zijnde Dick? ( de rest natuurlijk)… Het is FESTINI weer en ik hoor niemand erover..


  ⚠️ Meld

 89. geschreven door Zuidski, op 1 april 2009 om 08:22
  Je veter zit los!

  Of het toeval is weet ik niet, maar vanochtend tijdens de wandel naar het werk heb ik twee keer mijn rechter veter moeten strikken :'(


  ⚠️ Meld

 90. Ja precies.

  De 1 april grap je veter zit los zal vandaag ook niet bij mij werken. Ik zal het direct geloven en het zat zijn en zeggen: dan blijft hij maar los, nu 3x gestrikt, nu ben ik het zat.


  ⚠️ Meld

 91. hallo allemaal, Nee koko is niet opgegeten of geraakt door heggeschaar, Koko had even geen puf. Maar goed we zijn er weer 😀 Trouwens weblog was er vroeg bij met de 1 aprilgrap zo kun je wel in december beginnen 😉 het was wel een goeie en genoeg mensen zijn er in getrapt, Koko ook 😀 Ja TIM het zijn weer festini temperaturen. Koko heeft geen zon nodig voor ijsje. Al is het -10 ook dan zul je koko met een raketje zien 😀 😀


  ⚠️ Meld

 92. Moet hier niet bijna een slotje op? Volgens mij slapen de admins een beetje…. 🙂

  We zullen het zien…als Joop weer een keer helemaal losgaat…kijken of er dan ingegrepen wordt 😉


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.