Overige politieberichten Zwolle

Zwolle – Donderdagavond 12 maart is het rijbewijs ingevorderd van een aangehouden 69-jarige automobilist uit Zwolle die onder invloed was.

Bij een controle op de Minervalaan bleek dat hij teveel alcohol gedronken had. De bepalende score van zijn blaastest in het politiebureau kwam uit op 1005 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 13 uur en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

– In de nacht van woensdag 11- op donderdag 12 maart is ingebroken in een bedrijf aan de Holtenbroekerdijk. Daarbij werd o.a. een computer gestolen. Om binnen te komen werd een raam geforceerd. Naar de diefstal wordt een onderzoek ingesteld.

– Donderdag 12 maart deden 2 slachtoffers aangifte van zakkenrollerij. De een miste een portemonnee; de ander zijn gsm. De diefstallen vonden plaats in de Assendorperstraat en op de Kamperweg. Geadviseerd wordt alert te zijn op deze praktijken, zeker op plaatsen waar veel publiek is.

– Negen bestuurders zijn donderdagmorgen 12 maart, tijdens de ochtendspits, bekeurd omdat zij op de kruising Vechtstraat/ Thomas à Kempisstraat, het rode verkeerslicht negeerden.

Artikel delen: