Veel belangstelling voor GH Zwolle

Zwolle – De Gereformeerde Hogeschool (GH) in Zwolle kijkt terug op een geslaagde open dag. Enkele honderden belangstellenden kwamen op zaterdag 14 maart naar de hogeschool om zich te laten informeren over het opleidingenaanbod. Nieuw in het aanbod zijn drie masterstudies op het gebied van onderwijs. Deze gaan het komend cursusjaar van start.

Docenten en studenten van de verschillende opleidingen waren zaterdag aanwezig om de vragen van aspirant-studenten en andere belangstellenden te beantwoorden. Ook verzorgden zij tal van presentaties en praktijklessen in lokalen en werkruimten verspreid door het schoolgebouw. Tussen de middag werd in het GH-restaurant een gratis lunch geserveerd met broodjes, soep en een warme snack. Voor de echte durfals was er de mogelijkheid om vanaf het gebouw te abseilen.

Mens en maatschappij centraal

De GH biedt de volgende bachelorstudies aan: pabo, hbo-v, MWD, SPH, Godsdienst-Pastoraal Werk en Godsdienstleraar. In alle studies staan mens en maatschappij centraal. Naast de bachelorstudies verzorgt de GH de master Leraar Godsdienstonderwijs en de opleiding Praktijkondersteuner voor de Huisartsenpraktijk. En vanaf cursusjaar 2009-2010 dus ook de masters Leren en Innoveren (MLI), Instructional Leadership (MIL) en Special Educational Needs (SEN), bedoeld voor leerkrachten en leidinggevenden in het onderwijs.

Artikel delen: