Zwolse ondernemer richt zich op goede doelen

Zwolle – Woosh! Webdesign is op zoek naar goede doelen om kosteloos een website voor te ontwikkelen. Tot en met 31 juli 2009 kunnen grote en kleine goede doelen zich bij het bedrijf aanmelden voor de actie. De Zwolse ondernemer Franklin Kramer, initiatiefnemer van het bedrijf, stelt duidelijk dat bedrijven juist in tijden van economische onrust hun maatschappelijke betrokkenheid en verantwoordelijkheid moeten tonen.

“Het zou zonde zijn als het harde werk dat de non-profit- en vrijwilligerssector vandaag de dag tentoonspreidt, een stille dood sterft omdat geldschieters zich tijdens de recessie terugtrekken. De enthousiaste drive van mensen die handelen vanuit innerlijke overtuiging is iets dat we moeten koesteren in onze regio”, aldus Kramer, die met het initiatief een steentje wil bijdragen en eigenlijk ook een voorbeeld wil stellen. Woosh! Webdesign is een jong en innovatief bedrijf dat zich richt op het MKB in Zwolle en omstreken.

U kunt uw goede doel of stichting aanmelden via de bedrijfswebsite www.woosh.nl. Op de website treft u tevens de algemene voorwaarden aan. Uit alle inzendingen wordt een goed doel gekozen waarvoor geheel kosteloos een professionele website wordt ontworpen, inclusief een jaar lang gratis hosting bij één van de beste hostingproviders van Nederland. De actie loopt tot en met 31 juli 2009.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.