Druk bezochte ‘wedstrijd’ van Lipgloss

Zwolle – Zaterdagavond organiseerde Studio Tas alweer de 19e editie van LIPGLOSS. Om de bezoekers weer in vorm te krijgen voor de zomer, was het thema ‘Sport & health’. In het “sportcentrum” de Broerenkerk kregen verschillende takken van sport op eigenwijze hun invulling in de verrassende acts. Maar de bezoekers hoefden niet alleen aan de zijlaan staan toe te kijken. Zij konden actief deelnemen aan verschillende workoutsessies georganiseerd door Healthcenter Fitplaza.

 

Om de spieren op te warmen en voor te bereiden op deze intensieve avond, stonden Mr. Baggy le Pantat en Duyvo door hun groovy sound garant voor een swingende warming up. Nadat de spieren warm waren kwam het duo Sunnery James en Ryan Marciano om het publiek flink te laten zweten. Dit duo is sinds 2 jaar onafscheidelijk en met hun opzwepende diepe afro-beats gemixt met techhouse invloeden, vroegen het uiterste van de ‘sporters’. Het tweetal Cuzco en Dos Palomas Negras verzorgden in de late uurtjes de coolingdown. Het laatste duo stelde het uithoudingsvermogen van de bezoekers op de proef. Scheidsrechter van de avond was MC Boogshe. Zij begeleidde met haar originele lyrics de wedstrijden.


Het publiek kreeg een heuse golf-demo…


MC Boogshe


Lange rijen voor de Broerenkerk…

Om de uithoudingsvermogens van de bezoekers te testen waren er Step- en RPM workoutsessies om daarna gelijk je vetpercentage te laten meten. Daarnaast veranderde Studio TaS eenmalig haar deurbeleid en riep iedereen op om voor deze LIPGLOSS editie gepaste sportkleding te dragen. Een aantal waren zeer creatief daarin. Meer info: www.lipgloss.nl.

Artikel delen: