Paasmarkt op de Nooterhof te Zwolle

Zwolle – Stichting Kinderhulp Beregszász (SKB) houdt op zaterdag 28 maart a.s. een paasmarkt op de Nooterhof , Goertjesweg te Zwolle. De paasmarkt duurt van 10.00 tot 15.30 uur.

Er zijn tuindecoraties, paasbloemstukjes, kransen, Oekraïense artikelen etc. te koop. Er wordt een demonstratie bloemschikken gegeven. Tevens is er een  boeken- en speelgoedmarkt waar weer veel tweedehands boeken en speelgoed te kust en te keur worden aangeboden. Uiteraard is er koffie met koek en oliebollen, maar ook Oekraïense hapjes. Leerlingen van Landstede Zwolle verzorgen de kinderactiviteiten. Om half elf kunnen de kinderen van 4 t/m 9 jaar paaseieren zoeken. Er zijn leuke prijzen te winnen w.o. vrijkaartjes voor theater en musea. Dit jaar kunnen kinderen zelf hun palmpaasstok maken en versieren. Verder kunnen zeeieren schilderen, grabbelen uit de pakjesjurk, eieren raden, geschminkt worden en nog veel meer.

De markt wordt gehouden om voor een groep kinderen uit Beregszász (Oekraïne) een vakantie naar Nederland mogelijk te maken. De kinderen komen op 17 juni en vertrekken op 11 juli. Meer informatie kunt u vinden op de website van EKH en SKB: www.kinderhulpberegszasz.nl of: 038-4547960.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.