Jeugdvoetbaltoernooi voor spelers met beperking

Zwolle – Zaterdag 21 maart organiseren WRZV-De Boog samen met het Deltion college en de KNVB het zaalvoetbaltoernooi voor jeugdspelers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Wie de teams wil toejuichen of wil kennismaken met sporten voor gehandicapten is van harte welkom in de WRZV-hallen, Buitengasthuisstraat in Zwolle.  

In vier poules strijden 23 teams om de eerste plaats. De eerste wedstrijd wordt gespeeld om 10.00 uur en elke wedstrijd duurt 11 minuten. Deelnemende teams komen ondermeer uit Arnhem, Enschede, Apeldoorn, Nijmegen, Meppel, Emmeloord, Nunspeet en uiteraard Zwolle. Zwolle wordt vertegenwoordigd door de Swolse Kids, de Bengels en de Twijn. Studenten van het Deltion College zorgen tussen de wedstrijden door voor spelletjes en sportieve activiteiten. De prijsuitreiking is om 15.00 uur.

WRZV-De Boog biedt zaalvoetbal voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking van ongeveer 7 tot 60 jaar, die niet kunnen deelnemen aan de reguliere voetbalcompetities.
De training is elke donderdag van 18.30 tot 19.30 in de WRZV-hallen. De wedstrijden zijn doorgaans op zaterdagmorgen. Meer weten, ga naar: www.wrzvdeboog.nl

Artikel delen: