KINK In Touch Live vanuit Hedon met White Lies en presentator Jasper Leijdens - Foto: Robert Westera
KINK In Touch Live vanuit Hedon met White Lies en presentator Jasper Leijdens
Foto: Robert Westera

De Staat in uitverkocht Hedon live in radioprogramma KINK In Touch

Zwolle – De Nijmeegse band De Staat geeft donderdag 24 november een optreden in een uitverkocht Hedon. Goed nieuws voor fans die naast een ticket grepen, is dat radiozender KINK in Zwolle is met een live-uitzending.

De Staat is te horen in het radioprogramma KINK In Touch met presentator Jasper Leijdens. Je hoort livetracks van De Staat en een interview met de band. Hedon en radiozender KINK werken geregeld samen vanuit de studio in Hedon. KINK In Touch haakt aan tijdens optredens van artiesten die zendtijd hebben op KINK. Daarnaast is er ook ruimte voor exclusieve avonden. Zo waren er al speciale avonden met White Lies en recent nog een groot feest ter ere van de jaarlijst KINK 1500 waar luisteraars de mogelijkheid hadden om exclusieve tickets te winnen.

Het optreden van De Staat in Hedon is al maanden uitverkocht. Met hun spectaculaire virale video Witch Doctor en voorprogramma’s voor Muse en The Rolling Stones, blijft de Nederlandse band De Staat een klasse apart met een grote staat van dienst.

De Staat speelde op vele grote festivals en won tal van gerenommeerde muziekprijzen. In het voorprogramma van de band speelt Personal Trainer.

Artikel delen: