Kerstpakkettenactie Zwolle kan nog veel vrijwilligers gebruiken

Foto: Buro Ruis

Zwolle – Met bijna 50% van alle klussen gevuld is de kerstpakkettenactie in Zwolle weer lekker op dreef. Voor het 15de jaar op rij laat Zwolle zien hoe gul zij is met haar tijd en liefde. De Kerstpakkettenactie van Zwolle is echt een actie vóór en door Zwollenaren.

Na 2 jaar online in te zamelen wordt er weer ingezameld bij de supermarkten en de pakketten worden weer samen ingepakt. In de decembermaand vinden 2.800 kerstpakketten hun weg naar de sociale minima in Zwolle. Een aantal dat elk jaar groeit en daarom is alle hulp van vrijwilligers hard nodig.

Van alle klussen is het vooral de klus in de supermarkt die nog openstaat: 2 uurtjes waarin je boodschappenlijstjes uitdeelt en boodschappen inzamelt in een supermarkt in je eigen wijk.

Daarom de hulpvraag vanuit de Kerstpakketten Zwolle organisatie: Wie wil (en kan) nog twee (extra) uurtjes van zijn of haar tijd geven aan de Kerstpakkettenactie? Op vrijdag 16 december en op zaterdag 17 december worden van 8:00 tot 18:00 uur boodschappen ingezameld bij supermarkten door heel Zwolle. Kijk op de klussenlijst op www.kerstzwolle.nl om te zien bij welke supermarkten nog plek is. Natuurlijk zijn er ook nog andere klussen toe doen.

Warme sokken! Kerstpakketten Zwolle hoopt daarnaast dat straks elk pakket heerlijk warme sokken bevat. Help je mee? Klim dan in de breipennen. Een paar sokken kopen mag ook. Lever de sokken in op vrijdag 16 of zaterdag 17 december bij de inzamelaars van Kerst Zwolle bij supermarkten door de hele stad.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)