ROC Menso Alting zet haar deuren open

Zwolle – Leerlingen die een vervolgopleiding op mbo-niveau gaan kiezen hebben de mogelijkheid zich te oriënteren tijdens de open dag van ROC Menso Alting in Zwolle.  Iedereen die meer wil weten over het ROC en de opleidingen is van harte welkom op maandagavond 23 maart van 18.30 tot 21.00 uur, aan de Assendorperdijk 55 in Zwolle. Het pand is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer. 

ROC Menso Alting is in augustus jl. in Zwolle gestart met een groot aantal mbo-opleidingen in de sectoren Gezondheidszorg, Welzijn en Economie. Op de locatie Assendorperdijk 55 geven medewerkers van ROC Menso Alting voorlichting over de opleidingen en over de achtergrond van ROC Menso Alting. Ook zijn studenten aanwezig die meer kunnen vertellen over de school en hun opleiding. Er is ook de mogelijkheid om voorlichtingsrondes voor de verschillende branches bij te wonen.

De school komt voort uit de samenwerking tussen ROC Menso Alting Groningen, Het Greijdanus College, de Gereformeerde Hogeschool en Landstede. Het nieuwe ROC krijgt als kleur: ‘gereformeerd middelbaar beroepsonderwijs voor christenen’.  ROC Menso Alting biedt modern beroepsonderwijs van hoge kwaliteit, met een duidelijke structuur. Studenten worden goed voorbereid op hun toekomstige beroep. Daarnaast zorgt ROC Menso Alting ook voor een passende aansluiting op het hbo.   

ROC Menso Alting is een school voor leerlingen uit een grote regio. Zo’n 180 jongeren, van Salland tot aan de kop van Overijssel en de Noordwest-Veluwe, weten inmiddels de weg weten naar ROC Menso Alting in Zwolle.

Artikel delen: