Paulusma en Roosbeef in Hedon

Zwolle – Twee voor de prijs van één, zou je kunnen roepen als deze kreet niet enorm zou getuigen aan een gebrek aan originaliteit. En dat terwijl je de muzikale hoogstandjes van Paulusma en Roosbeef juist origineel kan noemen. Vrijdag 27 maart kan je beiden live aan het werk zien tijdens het dubbelconcert dat dan plaatsvindt in poppodium Hedon te Zwolle en dat is een traktatie voor een ieder die goede nummers waardeert.

Jelle Paulusma is alweer toe aan zijn tweede soloplaat. Na het succesverhaal van 15 jaar Daryll Ann neemt hij je met zijn eigen werk mee op reis met livemuziek waar de artiest en het publiek een ervaring delen die zowel persoonlijk als stimulerend is. Een trip die niet tot in de puntjes is uitgestippeld, maar waar hij vooral zichzelf steeds vaker tegenkomt. De meester-songschrijver, zanger en multi-instrumentalist uit Amsterdam-Oost daalt meer dan ooit af naar zijn eigen roerige gevoelswereld.

Roosbeef is de band rondom zangeres/pianist Roos Rebergen. Samen maken ze Nederlandstalige liedjes die balanceren tussen pop en kleinkunst. Al op 15 jarige leeftijd won Roosbeef de Grote Prijs Van Nederland in de categorie Singer / Songwriter. Sindsdien is het behoorlijk hard gedaan met de opvallende dame. Knalrood haar, opvallend gebekt, behept en een volkomen eigen kijk op de loop der dingen doet Roos van alles en kan ze een genre op zich genoemd worden. Het album Ze Willen Wel Je Hond Aaien Maar Niet Met Je Praten getuigd in elk geval van originaliteit. En zo klinkt Roosbeef ook.

Paulusma / Roosbeef

(Dubbelconcert)

Locatie                      : Poppodium Hedon, Zwolle

Wanneer                   : Vrijdag 27 maart

Open                          : 20:30 uur

Aanvang                    : 21:00

Entree                        : € 10,00 (excl. €1,- servicekosten)

 

Kaarten verkrijgbaar via Plato en VVV in Zwolle, www.hedon-zwolle.nl en aan de deur van Hedon op de avond zelf.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. En dat terwijl je de muzikale hoogstandjes van Paulusma en Roosbeef juist origineel kan noemen.

    Ja, origineel is wel het juiste woord! Paulusma ken ik niet, maar Roosbeef vind ik echt niet om aan te horen! Ik heb een bijzonder brede muzieksmaak, van klassiek tot house en van brute metal tot R&B, maar dit gaat mij ook te ver.
    Ik zal er wel te dom voor zijn…. :'(    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.