WVF verlengt met hoofdtrainer Jacob Grooten - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

WVF verlengt met hoofdtrainer Jacob Grooten

Zwolle – De TC is verheugd te kunnen melden dat het contract met hoofdtrainer Jacob Grooten met één jaar is verlengd tot en met eind seizoen 2023-2024. Spelers, staf, bestuur en TC zijn erg tevreden over de huidige samenwerking.

WVF speelt dit seizoen onder leiding van Jacob Grooten in de tweede klasse I. De start van het seizoen is er één met wisselend succes, maar wel met een duidelijke ontwikkeling in de selectie. Op dit moment bezet WVF 1 de vijfde positie op de ranglijst.

De ambitie van WVF blijft een stabiele eersteklasser te worden, met minimaal 70% eigen, opgeleide spelers. De contouren van deze visie en ambitie zijn al jaren zichtbaar binnen onze selecties. Ook dit seizoen zijn er spelers vanuit WVF 2 en WVF O19-1 doorgestroomd naar ons eerste elftal. Onder leiding van Jacob wordt er verder geïnvesteerd op ontwikkeling van talentvolle spelers uit WVF 2 en onze jeugdelftallen.

“De bevlogen werkwijze van Jacob slaat aan bij onze spelersgroep. Jacob is een trainer die er “bovenop” zit, hij daagt spelers uit het maximale uit trainingen en wedstrijden te halen. Het enthousiasme van onze hoofdtrainer straalt ook verder uit binnen onze vereniging, waardoor er een duidelijke klik met onze club zichtbaar is. De TC heeft het volste vertrouwen dat Jacob bij zal dragen aan verdere stappen en de ambities van WVF.”

Artikel delen: