Chauffeurs RRReis krijgen een dikke 8 van reizigers

Foto: RRReis

Zwolle – Reizigers zijn tevreden over de dienstverlening van streekvervoerder RRReis. Ze geven Keolis een gemiddeld rapportcijfer van 7,6. De buschauffeurs krijgen zelfs een ruime 8.

Deze cijfers komen uit een tevredenheidsonderzoek dat is uitgevoerd door Markteffect in opdracht van Keolis Nederland, het bedrijf dat het OV onder de naam RRReis verzorgt. In oktober gaven ruim 5300 reizigers hun mening over diverse onderdelen van de dienstverlening van RRReis.

Reizigers waarderen de vervoerder voornamelijk vanwege de chauffeurs. Zij krijgen een 8,3 van de reizigers. Ook vinden reizigers de bussen comfortabel. Reizigers die een minder goede beoordeling geven, noemen met name bussen die te laat komen en de drukte tijdens de spits. Daarnaast gaf een aantal reizigers aan dat ze de bussen graag vaker zien rijden.

Keolis is blij dat reizigers tevreden zijn met de dienstverlening in de provincies Overijssel en Gelderland. Keolis bedankt de reizigers voor de mooie cijfers en het reizen met RRReis. Daarom deelt de vervoerder van maandag 5 tot en met zaterdag 10 december van 15.30 tot 18.30 uur warme chocolademelk uit. Dat gebeurt afwisselend op de busstations in Zwolle, Apeldoorn, Barneveld, Deventer, Ede en Harderwijk.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)