Exclusief genieten op Lifestyle PLUS!

Zwolle – Volgende week, van donderdag 26 t/m zondag 29 maart 2009, vindt Lifestyle PLUS plaats in de IJsselhallen te Zwolle. Lifestyle PLUS is een evenement over ‘het goede leven’. Een bezoekje aan het evenement betekent een dagje genieten. Genieten van hééél veel dingen!

Allereerst kunt u op Lifestyle PLUS genieten van schoonheid op het Beautyplein. U kunt zich hier heerlijk laten verwennen door middel van massages, glamourmake-up, styling en kleuradvies. Ook kunt u hier een glamourfoto tegen gereduceerd tarief laten maken en zijn er verschillende workshops waar u aan kunt deelnemen.

SUV Plein & SUV Parcours

Op Lifestyle PLUS kunt u de nieuwste SUV’s aanschouwen op het SUV plein én u mag zelf ook een ritje maken! Buiten mag u naast een ervaren instructeur plaatsnemen om het spectaculaire Urban Challenge Parcours te trotseren of u kunt zelf plaatsnemen achter het stuur en uitproberen wat echt terreinrijden inhoudt op een voor u aangelegd zandparcours.

Exclusief Shoppen in de ‘PC Zwollestraat’

Een bijzonder onderdeel van Lifestyle PLUS is de PC Zwollestraat. Wanneer u in deze straat loopt waant u zich in een andere wereld, namelijk één van luxe en allure. Zo heeft de Librije Winkel voor u unieke geschenkpakketten samengesteld, maar als u deze liever zelf samenstelt is dat ook geen probleem. Verder maakt u bij Hampshire Paping kans op een exclusief arrangement Spa & Wellness en laat Hotel de Zon zien hoe u champagne kunt sabreren.

Geeft u liever de voorkeur aan exclusieve kleding en accessoires dan kunt u bij Dasarto een handgemaakt maatpak compleet naar uw wensen aan laten meten en Nico Brillen laat u graag zijn exclusieve monturen zien. Zo showt hij een Ray-Ban bril van een onschatbare waarde. Bij de Koperen Hoogte kunt u uw out fit compleet maken door de sieraden en parfums die daar worden aangeboden.

Wilt u echt aanzien verwerven dan kunnen wij u aanraden even een bezoekje te brengen aan GrootSchip. De heer Groot ontwerpt voor u een exclusief motorjacht. Als u het liever wat droger zoekt kunt u er ook voor kiezen om de stand van Exclusive Car Concept aan te doen. Hier wordt u een zeer aantrekkelijk bod gedaan om eigenaar te worden van een Maserati, Aston Martin of Lamborghini!

Dit is slechts een greep uit het aanbod van de beurs. Daarnaast is er ook nog een virtuele golfbaan, een culinair plein,  een design plein en nog veel meer…

‘De beurs is inmiddels volgeboekt, met ruim 220 standhouders’,  aldus Aline Hofstee van Organisatiebureau Plan Effect. ‘Het belooft weer een fantastisch evenement te worden!’

Voor meer informatie en online kaartverkoop kan men terecht op de website www.lifestyleplus.nl. Met een kortingsbon uit de krant of van de website is de entree van de beurs slechts 8 euro. Parkeren bij de IJsselhallen is gratis!

Artikel delen: