Line-up dansfeest Fusion of Dance bekend

Zwolle – De Wythmenerplas in Zwolle is op zaterdag 23 mei 2009 de “place to be” voor dance-liefhebbers. Het is dan tijd voor de eerste editie van Fusion of Dance. Aan het water kan iedereen genieten van de vele verschillende DJ’s en artiesten. Deze zijn onder gebracht in drie verschillende dance-stromingen en verdeeld over drie verschillende podia. Voor ieder wat wils!

Het Mega-Base podium zal haar line-up starten met hardtrance, daarna hardhouse, om te eindigen met hardstyle. Bekende Nederlandse DJ’s, zoals Dana, Gizmo, Luna, Alpha Twins, Fausto en Deepack zullen hun beats uit de speakers blazen. De bekende MC Ruffian zal als host een extra dimensie geven aan MegaBase. Op dit podium zal vrolijke melodieuze hardstyle gedraaid worden, wat niet te verwarren is met hardcore. Het LIPGLOSS podium zal meer bieden dan alleen een drankje en een plaatje. De vaste bezoekers zijn inmiddels de vele variaties aan entertainment en show gewend. Het publiek kan gedurende de avond van alles verwachten, zowel op het podium, als op het veld. De gedachte van LIPGLOSS is, dat het publiek niet alleen naar het LIPGLOSS feest toe gaat, maar tegelijk ook onderdeel is van het feest. Op dit podium zullen bekende Nederlandse DJ’s groovy house draaien onder andere Gregor Salto, Sidney Samson, Jip Deluxe, Eric de Man.

Op het Onlytechno podium draait het, zoals de naam al zegt, om de techno-muziek. Dit nieuwe succesvolle concept van Studio TaS heeft reeds drie keer plaats gevonden in de Broerenkerk te Zwolle. Techno heb je in verschillende soorten stijlen. Bij Onlytechno gaat het om de Detroit- en housetechno. Dit zijn de wat “softere” stijlen binnen de techno-muziek en typeren zich door de melodieuze klanken en de mindere BPM’s (beats per minute) in vergelijking met de andere techno-stijlen. In de festivaltent kunnen 1000 bezoekers uit een hun dak gaan op techno-muziek van bekende techno-DJ’s, waaronder Heiko Laux (du), Sandrien, De man zonder schaduw, Darko Esser, Warren Fellow, Wouter de Moor.

Ook ontbreken onze eigen Zwolse techno-DJ’s niet in de line-up.

Luisteren naar je favoriete muziek, voetjes in het zand en uitzicht op het water… Fusion of Dance gaat een spetterend festival te worden!

Line-up;

Area 1 LIPGLOSS
Gregor Salto, Sidney Samson, Ricky Rivaro, Eric de Man, Cuzco, Jip Deluxe,
Roy El Kei, Mc Awi en Mc Crown

Area 2 ONLYTECHNO
Heiko Laux (DUI), Sandrien, Wouter de Moor, De Man Zonder Schaduw, Bob
Bishop, Darko Esser vs Warren Fellow, Imad-Jay, Joshua Kayn en Mc Zoe
Xenia

Area 3 MEGABASE
Dana, Deepack, Gizmo, TommyGoff, Luna, Alpha2, The Guardian en Mc Ruffian

Voorverkoopprijs;22,50 euro via www.fusionofdance.nl (ook voor de
bustickets), www.paylogic.nl, Delicious, Melkmarkt 12 te Zwolle, De
Tabakspot, Roggestraat 2 te Zwolle en alle 400 Primera winkels in
Nederland.
Deurprijs; 30 euro
Age; 18+
Website; www.fusionofdance.nl

Artikel delen:
Reacties 14
 1. nee, tegenvaller!

  Had meer een cross over van techno en hiphouse/latinhouse verwacht!

  Nu krijg je naar mijn idee een combi die niet samengaat.


  ⚠️ Meld

 2. Aha, aangenaam verrast door Heiko Laux! Van het befaamde kanzleramt label. (De hoogtij dagen waren wel 9 jaar geleden, but still!!) Sandrien & De Man Zonder Schaduw mogen er trouwens ook wezen..
  @john; altijd wat te zeuren..


  ⚠️ Meld

 3. Fusion of Dance
  MATIGE LINE UP VOOR 3 ORGANISATIES DIE METMEKAAR WERKEN,,

  EN ZOWIESO OMDAT JULLIE DE TOUWTJES IN HANDEN HEBBEN ALS ENIGE in Zwolle,,

  IS DIT ZEEER MATIG EN KAARTJES ZIJN TE DUUR

  BETER DIT DOOR PROFFESIONELE GASTEN LATEN ORGANISEREN KEN ER GENOEG IN DE BUURT


  ⚠️ Meld

 4. @corner, nee hoor, gun de organisatoren alles, en ben blij ,met deze lokatie, maar zou jammer vinden als het feestje zou floppen. that?s all.


  ⚠️ Meld

 5. WIN KAARTEN FUSION OF DANCE OP RADIO ZWOLLE
  Zwolle – Op 23 mei 2009 vindt de eerste editie van het outdoordance-event Fusion of Dance plaats. De kaartverkoop is inmiddels gestart en de 500 ??early bird?? tickets zijn al uitverkocht. De organisatie geeft jou echter ook nog de kans om voor niets naar het festival te gaan. Op woensdag 25 maart zijn er namelijk kaarten te winnen bij Radio Zwolle.

  Iedere woensdagavond is het feest tussen 21:00 en 23:00 uur tijdens het programma Lekker Subtiel! op Radio Zwolle. Hét programma voor jong Zwolle waarin diskjockeys Jaap en Giel jou op ‘subtiele’ wijze verschillende nieuwtjes, uitgaanstips en achterklap brengen. En uiteraard met muziek als belangrijkste bijzaak.

  Lekker Subtiel was er meteen bij toen bekend werd dat er in Zwolle een nieuw dancefestival zou gaan plaatsvinden. Tijdens deze uitzending heeft Rob Teitsma, één van de organisatoren, toegezegd een aantal kaarten ter beschikking te stellen voor de luisteraars van Lekker Subtiel. Natuurlijk hebben wij hem daaraan gehouden!

  Luister daarom op woensdag 25 maart tussen 21:00 en 23:00 uur naar Lekker Subtiel op 105 FM of via http://www.omroepzwolle.nl. Je hoort dan wat je moet doen om de kaarten voor Fusion of Dance te winnen.  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.