Wijkplatform Stadshagen

Zwolle – Wijkwethouder Hennie Kenkhuis nodigt bewoners van Stadshagen uit voor het wijkplatform op woensdagavond 25 maart aanstaande. De wijkvergadering is in het Cultuurhuis, Werkerlaan 1, aanvang 19.30 uur.  

De bijeenkomst bestaat uit enkele presentaties en de mogelijkheid tot discussie na de presentaties in de pauze.

De volgende punten worden woensdag besproken:

·         Jongerenwerk Stadshagen (Bart Demmers en Hanneke Timpers) over organisatie, rolverdeling, activiteiten waaronder vooruitblik opening Jongerencentrum Stadshagen (in de pauze gelegenheid voor vragen)

·         Wijkagenten /Politie in Stadshagen (Karin den Besten en Michel Engel) waaronder inzet m.b.t. “jeugd” en “verkeer” (in de pauze gelegenheid voor vragen)

·         Het Cultuurhuis (wijkwethouder Hennie Kenkhuis en Martin van Zanten, Beheer & Programma Cultuurhuis) waaronder programmering, public relations, versterking positie in de wijk.

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over ontwikkelingen in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook te vinden op www.zwolsewijken.nl en op te vragen via de wijkservicelijn op (038) 498 33 00.

Artikel delen:
Reactie 1

Reacties zijn gesloten.