WVF opent nieuwbouw en houdt open huis

Zwolle – Onder toeziend oog van sponsoren, vrijwilligers en vertegenwoordigers van de gemeente Zwolle die hebben meegewerkt aan het project, opent voetbalvereniging WVF op 3 april haar nieuwe kleedkamers en vergaderruimtes.

Het betreft nieuwbouw gekoppeld aan de bestaande kantine van WVF. Aan het gebouw vast zijn nieuwe kleedkamers gekomen. Voorzitter Luut Kroes: ‘Dat was hard nodig, vanwege de sterke groei van onze vereniging. Daardoor konden we maar moeilijk alle teams onderbrengen, met name zaterdagochtend als het op ons sportpark een drukte van belang is. Met de nieuwe ruimtes erbij kunnen we alle elftallen wel goed ontvangen.’ Daarnaast zijn er in de nieuwbouw meer vergader- en overlegruimtes gecreëerd, terwijl er ook een prachtige kleedgelegenheid voor scheidsrechters, een grote massageruimte, een ontvangstruimte voor bestuur en sponsoren en een goede werkplek voor de administratie zijn bijgekomen.

Feestelijkheden

Kroes bedankt de bouwcommissie en alle andere vrijwilligers van WVF die zich hebben ingezet om de nieuwbouw te realiseren.  ‘Daarnaast noem ik bedrijven als Poppe, Van Vilsteren, Van der Kolk, NVB, Het Notarieel, Delta Keukens, Wim Kreule, Tosec en Noordman Tapijt die aan de nieuwbouw hebben gewerkt.’ De opening op 3 april vindt plaats vanaf 18.00 uur en begint met een ontvangst van de genodigden. Daarna houdt WVF-voorzitter Luut Kroes een toespraak en spelen aansluitend vanaf 19.30 uur de eerste elftallen van WVF en SVI tegen elkaar. Om 21.30 uur staat er voor genodigden in de nieuwe bestuurs- en vergaderruimtes een hapje en een drankje klaar. De feestelijkheden worden compleet gemaakt door een zanger die optreedt in de kantine van WVF. 

Voetbalvereniging WVF houdt een week later, op 10 april, vanaf 1900 uur tot 21.00 uur open huis. Leden van WVF, wijkbewoners en verenigingen uit de wijk Westenholte zijn dan van harte welkom om de nieuwe ruimtes te bekijken.

Artikel delen: